Sunday, September 24, 2017

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc


Apa itu slip disc?

 Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terubah dari kedudukan asal. Hospital memang ada rawatan slip disc ni dan kosnya memang agak mahal. Mesti ribu-ribuan biasanya. Ada jer yang cecah sampai puluhan ribu macam yang diceritakan bekas seorang penghidap slip disc.

Bukan setakat kos yang tinggi, tapi ia nya menjadikan hospital menjadi rumah ke dua bagi pesakit slipdisc. 

Untuk elak kan kos sehingga berpuluh ribu, korang semua boleh rawat secara alternatif dengan menyarung Premium Beautiful.

Ni kisah customer ina yang sebenarnya adalah kawan sekolah ina. Lama sangat tak jumpa dia sebenarnya. Sebelum dia disahkan menghidap slipdisc, dia memang dah lama merisik khabar tentang Premium Beautiful ni.

Dia mengadu dengan ina yang dia serap sakit belakang hingga ke kaki. Dia ambil inisiatif untuk buat pemeriksaan di hospital. Bila die check dan disah kan menghidap slip disc, dia terus cari ina untuk beli Premium Beautiful. Katanya, DOKTOR sendiri NASIHATKAN UNTUK MEMAKAI KORSET BAGI SUPPORT TULANG BELAKANG😱

Esok nya, ina terus pergi ke rumah dia dan fitting Premium Beautiful. Alhamdulillah dia rasa selesa. Tapi pada mula nya dia merasa sakit sikit. Ye la kan, mesti la sakit sikit pada mulanya.


Ini la reaksi kawan ina bila menyarung Premium Beautiful sebagai ikhtiar merawat penyakit slip disc dia.

Sekarang ni, kawan ina still konsisten pakai Premium Beautiful. Sambil buat terapi pun die still pakai Premium Beautiful. Alhamdulillah, lega dapat tolong kawan sendiri dalam menyembuhkan penyakit dia. Sekurang-kurang nya dengan menyarung Premium Beautiful 8jam sehari, dia tak perlu menjalani pembedahan.

Ina masih keep update dengan dia untuk follow up sehingga dia sembuh. Moga dia diberi kesembuhan dari penyakit yang dihidapi nya😊

Kita hanya ikhtiar, Allah penyembuh segala nya😊





2 comments:

  1. Waow Nice Post. I really appreciate your effort. I am dying in love with this article.
    It's really full of research and hard working. I will share with my friends.
    thanks for this article.
    These are my Games Hope you love to play it.
    Traffic Racing
    Video Downlaoder
    American Speed
    Stunt Racing UK
    HD Video Downloader
    Traffic Racer
    Flight Simulator

    ReplyDelete
  2. Great explanation adn great product. We should use it.
    Also, Please check out my game Traffic Racer .
    Thanks

    ReplyDelete

My Confinement Journey

Alhamdulillah, ina dah melepasi sesi berpantang bersama mama tersayang. Baby Afia pun dah masuk usia 2 bulan. Seperti yang ina janj...