Saturday, August 5, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Premium Beautiful Expert


Wajah-wajah Premium Beautiful Expert seluruh Malaysia berkampung di Serindit photo studi Shah Alam pada 30/7/17..Cantik nya semua orang tak kira muda atau tua..Haaa..jangan tak percaya tau dikalangan mereka ni ade yang umur cecah 40++😉 Tapi Alhamdulillah semua kelihatan anggun berseri.Rahsia nya mudah je, sarung je Premium Beautiful 8jam sehari😊

Di hari photo shoot ni, ina la yang paling risau takut rase awkward tak boleh bawa diri.ye la, ina mana la biasa dengan semua ni kan😑 Tapi bila dah sampai kat tempat kejadian, lain pula jadinya..hihihihi


Que la orang pertama yang ina jumpa masa sampai kat studio..masing-masing rupa nya rase awkward..fuhh..nasib la bukan ina sorang yang ade perasaan macam tu..bila dah berbual dengan que, sambil korek rahsia penyakit slipdisc dari beliau, rupanya que ni gila-gila jugak..hahahah..terus masuk tune, mula la perangai gila-gila kami keluar. Terus borak macam dah kenal 10 tahun..

 
Sebelum photo shoot, mentor ina iaitu Kak Sal, akan buat scan tengok samada ina dah betul-betul cantik ke belum😝  Maaf la kak sal,ina memang tak berapa reti bergaya..Alhamdulillah ina dikurniakan mentor yang selalu ambil berat tentang progress ina😊


Ni asha,mother of 4 children, tapi still look gorgeous and slim😍 Sebelum turn kami sampai, ina pun borak dengan mentor ina yang sorang ni,asha..best tau sebab asha ni tak kedekut ilmu langsung.sayang you ketat-ketat😘

Bila dah sampai turn, jom tengok aksi model😝






Fuhhh..letih rasa seharian jadi model ni..ina rasa memang tak de bakat langsung nak jadi model..tak pe la,ina tak nak jadi model, ina nak jual Premium Beautiful je la, dapat bantu rakan-rakan dapat kan bentuk badan idaman dan kekalkan kesihatan😍

last but not least, ina nak cakap thanks dekat husband dan anak yang sentiasa ada disisi ina. Alhamdulillah,husband dan anak sentiasa ada disisi ikut kemana sahaja.mereka tak pernah mengeluh,malah mereka berasa sangat happy dapat teman ina ke mana sahaja.Bagi anda diluar sana, buang dari mindset susah nak berniaga bila ada anak😊 anak tu la pembawa rezeki kita...😍


Nak free fitting and consultation, boleh whatssap ina 019-3559025😘








3 comments:

  1. Best baca. Gud luck ina. Kak Sal percaya One day ina pasti akan jadi mentor yang terbaik pada team ina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak sal. Yang penting, pakai Premium Beautiful ni best!

      Delete
  2. Iklan raya premium beautiful elegance 2017
    Set berpantang terbaik
    Bengkung premium beautiful
    harga premium beautiful
    kebaikan premium beautiful
    harga premium beautiful 2016
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    harga long girdle premium beautiful
    Premium Beautiful Shah Alam
    Premium Beautiful Putrajaya
    Premium Beautiful Damansara

    ReplyDelete

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...