Saturday, July 8, 2017

BERAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

BERAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL DISAMPING BONUS 1K - 5K

❤Salam aidilfitri 1438H❤

Tahun ni first time ina sambut raya dalam keadaan 'standby'..Haaa..mesti semua tertanya-tanya kan kenapa ina dalam mode standby???sob..sob..sob..Sebab tahun ni hubby tak dapat cuti raya..Dia beraya sambil bekerja..Tapi nasib baik la kami  sempat jugak merasa pagi raya bersama keluarga tercinta😘


Raya tahun ni kami tema BIRU..*Tema pun dah macam ala-ala polis👮

Pagi raya je ina dah ambil MinKaffe dulu..Ye la kan,nak raya ni badan kena kekal bertenaga.Baru la boleh layan beraya dengan senyuman meleret😊


Baju perisai Premium Beautiful pun dari pagi lagi ina dah pakai.Almaklum la raya ni macam-macam makanan berlemak dan bersantan masuk dalam perut..Sarung Premium Beautiful ni automatik akan kawal selera makan yang membuak-buak tu..heheheheh

Pakai Premium Beautiful ni bukan dapat bentuk badan idaman dan kesihatan yang baik je,tapi siap dapat bonus lagi.Ina masa nak raya hari tu memang tak usik duit gaji.Sebab ina tau gaji next month nya nanti 40 hari nak menunggu😱 


Dengan duit bonus ni la ina guna untuk beli keperluan barang beraya dan duit raya.Alhamdulillah,tahun ni dapat bagi extra dekat parents,adik-adik,anak sedara dan kanak-kanak lain.Rezeki yang ina ada,kita kongsi bersama😊

Puas nya rasa hati dapat menggembirakan hati ramai orang😊 Korang pun mesti nak gembirakan hati orang tersayang kan?Semua orang boleh buat macam yang ina buat😊😊😊 Siapa yang nak buat side income, jangan segan silu whatssap ina 019-3559025😍

Yang penting,kesihatan kita semua terjaga.Mencegah adalah lebih baik dari merawat❤❤❤






3 comments:

  1. Iklan raya premium beautiful elegance 2017
    harga premium beautiful
    kebaikan premium beautiful
    harga premium beautiful 2016
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    harga long girdle premium beautiful

    ReplyDelete
  2. Iklan raya premium beautiful elegance 2017
    harga premium beautiful
    kebaikan premium beautiful
    harga premium beautiful 2016
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    harga long girdle premium beautiful

    ReplyDelete
  3. Iklan raya premium beautiful elegance 2017
    harga premium beautiful
    kebaikan premium beautiful
    harga premium beautiful 2016
    premium beautiful penipu
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful murah
    harga long girdle premium beautiful

    ReplyDelete

SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang dengan Premium Beautiful Haaaa..korang nampak tak apa yang ina nampak? Siakap Keli share kan pada semua rahsia wanita muda...