Wednesday, July 19, 2017

SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang dengan Premium Beautiful

Haaaa..korang nampak tak apa yang ina nampak? Siakap Keli share kan pada semua rahsia wanita muda ni 6 tahun kahwin anak dah nak masuk 4, tapi kekal lansing sehingga sekarang😍

Nak tau apa rahsia terbesar wanita ni? RAHSIA dia adalah dengan BERBENGKUNG! Ya..kalau lepas bersalin,kita memang kena berpantang betul2..Jangan buat main tau pantang ni..Sebab ina tengok ramai wanita sekarang yang berpantang cara cowboy!.. Tolong la wanita2 di luar sana, jaga pantang elok2..Makan kena jaga, jangan skip bertungku, mandi air herba, minum air kunyit, makan jamu dan yang paling penting BERBENGKUNG!!!


Yang putih tu adalah bengkung yang biasa kita nampak orang pakai waktu berpantang..Yang hitam tu adalah bengkung Premium Beautiful. Nampak eksklusif kan bengkung Premium Beautiful ni.. Yang paling penting, SANGAT SENANG dipakai..lagi senang daripada pakai bengkung yang putih tu tau😍 Bila kita pakai bengkung putih tu, kita jadi penat dan stress nak pakai, ikat..pastu nak ke tandas kena buka balik ikatan then dah selesai urusan di tandas,kita kena lilit balik kat badan kita..fuhhh..berpeluh rasa😅😅

Dengan Premium Beautiful senang sangat..xyah nak lilit2, sarung je..keluar masuk tandas 10x pun tak jadi masalah.. Masa pun dapat dijimatkan dengan pakai Premium Beautiful ni tau..kita pun jadi TAK STRESS kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni..Badan pun lagi cepat rasa ringan dan dapat bentuk badan idaman dalam masa yang sangat singkat!!!


So, apa tunggu lagi..??cepat dapatkan Premium Beautiful untuk terus kekal langsing walau anak dah 4😍 Jangan risau tentang harga sebab ina ada harga istimewa untuk CASH BUYER & INSTALLMENT😍😍😍 whatssap ina untuk rasa sendiri fabrik PREMIUM BEAUTIFUL dan fitting kat badan😊😊😊 

Ina 019-3559025






Saturday, July 8, 2017

BERAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

BERAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL DISAMPING BONUS 1K - 5K

❤Salam aidilfitri 1438H❤

Tahun ni first time ina sambut raya dalam keadaan 'standby'..Haaa..mesti semua tertanya-tanya kan kenapa ina dalam mode standby???sob..sob..sob..Sebab tahun ni hubby tak dapat cuti raya..Dia beraya sambil bekerja..Tapi nasib baik la kami  sempat jugak merasa pagi raya bersama keluarga tercinta😘


Raya tahun ni kami tema BIRU..*Tema pun dah macam ala-ala polis👮

Pagi raya je ina dah ambil MinKaffe dulu..Ye la kan,nak raya ni badan kena kekal bertenaga.Baru la boleh layan beraya dengan senyuman meleret😊


Baju perisai Premium Beautiful pun dari pagi lagi ina dah pakai.Almaklum la raya ni macam-macam makanan berlemak dan bersantan masuk dalam perut..Sarung Premium Beautiful ni automatik akan kawal selera makan yang membuak-buak tu..heheheheh

Pakai Premium Beautiful ni bukan dapat bentuk badan idaman dan kesihatan yang baik je,tapi siap dapat bonus lagi.Ina masa nak raya hari tu memang tak usik duit gaji.Sebab ina tau gaji next month nya nanti 40 hari nak menunggu😱 


Dengan duit bonus ni la ina guna untuk beli keperluan barang beraya dan duit raya.Alhamdulillah,tahun ni dapat bagi extra dekat parents,adik-adik,anak sedara dan kanak-kanak lain.Rezeki yang ina ada,kita kongsi bersama😊

Puas nya rasa hati dapat menggembirakan hati ramai orang😊 Korang pun mesti nak gembirakan hati orang tersayang kan?Semua orang boleh buat macam yang ina buat😊😊😊 Siapa yang nak buat side income, jangan segan silu whatssap ina 019-3559025😍

Yang penting,kesihatan kita semua terjaga.Mencegah adalah lebih baik dari merawat❤❤❤






SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...