Monday, May 1, 2017

MIN KAFFE PENGGANTI MINUMAN BERKAFEIN

MIN KAFFE PENGGANTI MINUMAN BERKAFEINπŸ’“πŸ’“πŸ’“


Min Kaffe adalah pengganti minuman berkafein buat Ina dan suami. Ina ni memang kuat minum kafein. Dalam sehari,boleh 3 cawan kafein ina ambil tau. Mungkin sebab Ina ni masih study, Eh study part time je tau sabtu & ahad. Isnin hingga Jumaat Ina masih bekerja masuk ofis macam biasa πŸ’πŸ’πŸ’

Memandangkan Ina penggemar kafein,Ina ganti kan nya dengan Min Kaffe. Nak tau apa yang SPECIAL nya Min Kaffe ni tak???πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Sekali Ina bancuh je Air Min Kaffe ni, mula la aroma dia naik. Kalau kat ofis tu,semua mata dan hidung akan mula mencari dari mana datang nya bau AROMA yang BEST tu..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa Ina sebagai salah seorang peminat tegar kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. Sebab tu Ina memilih Min Kaffe sebagai minuman berkafein Ina!!πŸ’“πŸ’“πŸ’“
Ramuan utama Min Kaffe:
  • Kopi Robusta
  • Garam buluh
Keberkesanan Min Kaffe:
  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.Ina memang cepat letih,penat bekerja berperang dengan urusan kewanga di pejabat,balik rumah perlu bersilat dengan kerenah anak,tambah lagi memerah otak dengan ASSIGNMENT yang bertimbunπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
  • Melegakan tekanan Ina di pejabat dan di rumah..Kat pejabat dah tentu la STRESS!!Tapi tak kan la balik rumah pun kita nak STRESS jugak kan..Minum Min Kaffe ni kurang sikit STRESS yang Ina perlu hadap setiap hariπŸ’πŸ’


Haaa..dah tau kan kenapa Ina kata Min Kaffe ni SPECIAL SANGAT???πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Memang Ina tak kan tukar la dengan kopi lain sebab Min Kaffe ni dah bagi Ina nikmati kopi yang sedap, siap ada EXTRA BENEFIT lagi untuk KESIHATAN dan KECANTIKAN πŸ’–πŸ’–πŸ’–



Ni la keadaan setiap pagi kat meja ofis Ina sebelum memulakan kerja kat ofis tau. Jom sama-sama kita jaga KESIHATAN & KECANTIKAN LUAR DAN DALAM DENGAN MIN KAFFEπŸ’–πŸ’–πŸ’–

πŸ’–πŸ’–πŸ’–Sebarang pertanyaan boleh whatssap ina 019-3559025πŸ’–πŸ’–πŸ’–



No comments:

Post a Comment

SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang dengan Premium Beautiful Haaaa..korang nampak tak apa yang ina nampak? Siakap Keli share kan pada semua rahsia wanita muda...