Sunday, May 28, 2017

Salam Ramadhan Al-Mubarrak

PROMOSI JIMAT PREMIUM BEAUTIFUL


Selamat berpuasa kepada seluruh umat islam.Moga puasa tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya😍😍😍

Tiba je bulan puasa ni,ina nak share tips berpuasa bersama MinKaffe + Garlic Tablet + Premium Beautiful❤ Haaa..Nampak kombinasi yang hebat dan menarik kan?

Nak tak sambil berpuasa sambil dapatkan kesihatan yang baik dan dapatkan bentuk badan ideal? Meh Ina share rahsia macam mana cara mudah nak turun kan berat badan.Ina sendiri dah berjaya!! Tu bukan bulan puasa tau,kalau bulan puasa ni lagi la cepat kesan nya😍😍😍


Haa..ni la rahsia nya..Setiap kali sahur,Ina mesti ambil MinKaffe untuk tenaga sepanjang hari.Min Kaffe ni sangat sesuai diambil oleh pesakit gastric..Masa sahur,boleh juga kita ambil Shake Me..Ia akan buat perut kita tahan hingga ke petang,InsyaAllah..Best kan??😍😍😍
Masa berbuka pula,selesai je ina berbuka puasa bersama suami tercinta,ina akan ambil MinKaffe dan Garlic Tablet..Bagi buang semua angin dalam badan ni kan..


Sepanjang hari berpuasa pula,Ina takkan lupa sarung Premium Beautiful.Bila kita sarung je Premium Beautiful ni,kita takkan rasa lapar langsung tau di siang hari.Tips nak bagi perut sentiasa ketat, Pastikan kita pakai waist nipper dengan kemas.Bila dah kemas,perut kita automatik akan jadi kemas dan ketat..Sebab tu la kita takkan rasa lapar sepanjang hari berpuasa❤❤❤ Lagi mudah la kita nak dapat bentuk badan idaman bila kita sarung Premium Beautiful di bulan ramadhan ni😘

Promosi jimat Premium Beautiful masih berjalan❤❤❤ Ni la masanya nak beli Premium Beautiful dengan harga promosi.Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau..Bagi yang ingin membeli Premium Beautiful secara ansuran,ina boleh tolong,jangan risau ye😍

Jangan segan silu whatssap Ina ye 019-3559025😘




Friday, May 26, 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Testimoni Premium Beautiful


MENGAPA WANITA PERLU PAKAI Premium Beautiful????


Mesti wanita2 diluar sana tak tau kan..meh ina share ye..sebabnya bukan saja nak bagi badan gempal jadi kurus & ada shape body, perut buncit jadi flat, pinggang ramping, peha kecil, punggung & payudara push up...tegang..dan lain2..❤❤❤

MALAHAN..Premium Beautiful juga untuk merawat masalah2 KESIHATAN seperti postur badan bongkok, slip disc, sakit belakang, gastrik, perlekatan janin aka kesuburan, senggugut, keputihan, batu karang, sembelit, cyst, migraine, vagina longgar, asthma dan lain2..

Haa..terbaikkan Premium Beautiful ni..BERBALOI MELABUR HANYA SEKALI SEUMUR HIDUP..insyaallah sarung Premium Beautiful 8 jam nampak hasilnya..nak cantik..nak sihat..jangan malas sarung Premium Beautiful ni  yeee..


Perbezaan selepas sebulan sarung Premium Beautiful..Bukan dapat bentuk badan idaman je tau..Dengan postur badan sekali berubah..Takde bongkok2 dah😍😍😍


Ni kawan ina sendiri ye..Beliau ni lelaki dan pengguna waist nipper Premium Beautiful..Fokus dia pada perut..Yela,dia bekerja berubiform..kalau perut dah kedepan,tak segak dah la pakai uniform kan😍 Lelaki pun pandai jaga badan,ini kan pulak kaun perempuan kan..dalam masa 2minggu,dia hilang 6kg!!😂😂😂


Masalah senggugut dan sakit pinggang masa period pun hilang dengan menyarung Premium Beautiful ni😍😍😍

Haaa..banyak lagi nak share testimoni Premium Beautiful yang meletop ni..Nanti kita tunggu next entry pulak ye😘

Nak rebut promosi jimat Premium Beautiful,boleh whatssap Ina sekarang❤

Whatssap/sms : 019-3559025


Friday, May 19, 2017

HERBA MAHARANI

JAMU HERBA MAHARANI❤❤❤



Just nak share kat blog reader ina yang baru berkenalan dengan Maharani ni..

JAMU HERBA MAHARANI

💝Pendamping setia wanita dalam menyelesaikan masalah2 KEWANITAAN....
juga memberikan kebahagiaan dalam melayari kehidupan berumah tangga....💝

➡Mengetatkan faraj
➡menyelesaikan masalah haid tidak teratur
➡menghilangkan sengugut,keputihan&kekuningan
➡melegakan sakit belakang,pinggang,lutut&urat saraf
➡menegang&memejalkan payu dara
➡merangsang hormon seks/kesuburan
➡IKHTIAR HAMIL
dan banyak lagi....


😊😊Untuk para ibu yg sedang berpantang,jamu herba maharani ni elok diambil sebab banyak khasiatnya..Ambil Maharani + dengan pemakaian Premium beautiful = CANTIK LUAR DAN DALAM❤

Fungsi hebat Maharani  :

➡mengecutkan rahim/merapatkan faraj
➡menghilangkan urat timbul
➡memperbanyakkan pengeluaran 
susu badan
➡menguatkan otot2 rahim/peranakan
➡menghilangkan kelesuan/muka pucat

💰RM 98 (6bebola =300biji pil)

CARA PENGAMBILAN ;

1. Mula dengan 25 biji. Makan waktu pagi sebelum sarapan atau sebelum tidur.

2. Minum bersama air suam.

3. 1 kotak untuk 1 bulan. Amalkan lepas habis waktu period ye.

Boleh terus whatssap ina ye.. 019-3559025😃

Sunday, May 14, 2017

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL


Ramai bertanya Ina tentang harga Premium Beautiful ni..Harga Premium Beautiful ni lingkungan RM 2,500-RM 3,500..Tapi sekarang ni, Ina tengah buat promosi SAVE RM 700!!!Siap ada promosi dapat cash back sehingga RM 7,000 kalau beli Premium Beautiful ni tau!! Haa.. apa lagi, jangan tunggu lama-lama, cepat whatsap ina untuk ina fitting korang dan bagitau macam mana nak dapat cara cash back tu 😅😅😅 Fuhhh..untung kan, beli Premium Beautiful je boleh dapat cash back..Duit extra tu boleh la guna untuk raya ni nanti , boleh bagi mak ayah kita duit raya lebih kan💖💖💖

Tiada orang yang boleh mengubah nasib seseorang melainkan individu itu sendiri😇😇😇 Dengan Premium Beautiful, bukan je kita dapat jaga kesihatan dan kecantikan,malah kita dapat lagi untuk dengan cash back yang lumayan💖💖💖 Santai-santai je dengan Premium Beautiful ni..


Berbaloi beli Premium Beautiful ni tau sebab boleh digunakan sehingga bertahun-tahun dengan jaminan LIFETIME WARRANTY😇😇😇 Akak ni beli Premium Beautiful dari tahun 1999, dah dekat 17 tahun dah pakai..Segala repair ditanggung percuma!!Kita hanya keluarkan duit sekali jer, tapi seumur hidup dapat pakai dan rasa kebaikan Premium Beautiful ni. Bayangkan kos akak ni selama 17tahun hanya 0.40 sen je sehari 😅😅😅

Rugi tau fikir lama-lama nak beli ke tak..Baik rebut peluang dari sekarang sebelum terlambat!!!Whatssap Ina  019-3559025 segera tau, Ina sedia membantu 💖💖💖







Tuesday, May 9, 2017

Premium Beautiful Murah

PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN HATI💕💕💕


Nama saya Auni Sarfina, Saya selalu follow mama saya pos barang pada client mama. Saya jugak la tukang pegang barang mama saya..hihihihi..

Kalau auntie semua tanya saya apa kelebihan Premium Beautiful, saya boleh bagi jawapan simple dan padat pada auntie semua 'MAMA AUNI DAH HILANG BANYAK INCI & KESIHATAN YANG BAIK' ..Kalau mama sihat, Auni pun bertambah sihat la..hihihihihi..Auni..Auni...💕💕💕


Ni transformasi diri ina sendiri..Banyak kan perubahan yang ina alami..Macam tak percaya je😆😆😆 asni banyak la baju masa anak dara tu boleh sarung balik kan???heheheh..Jom dapat kan Premium Beautiful sekarang!!! Bulan Ramadhan dah dekat ni..Lagi mudah dapat bentuk badan idaman dengan berpuasa😊😊😊 Just sarung Premium Beautiful je tau..Lepastu korang jangan marah Ina tau bila terpaksa beli banyak baju baru sebab baju lama semua dah longgar dan gelebeh untuk dipakai😅😅😅

Bagi yang sedang ikhtiar untuk hamil,sangat lah digalakkan untuk pakai Premium Beautiful ni..Ina tak cakap tanpa bukti ye.. Cuba tengok gambar kat bawah ni..


Sedih bila dengar ada yang mengadu..
"Masuk nie dah 2 kali tak jadi.. Dah try macam2 dah.. tapi bukan rezeki lagi.. " 😔😔😔
Bila long girdle Premium Beautiful dah support rahim bagi kuat & tekonologi Far Infra Red directly membantu meningkatkan kesuburan.. In shaa allah, dengan izin Allah rezeki nak mendapatkan cahaya mata tu ada..

Jadi yang facing the same situation, jangan pendam sendiri.. Jom cari alternatif, bahaya bila emosi kita yang wanita tak stabil..InsyaAllah, Ina sedia membantu..Jangan segan ye bercerita pada Ina 😊😊

Promosi Premium Beautiful save RM700 masih ada..Grab sekarang sebelum terlewat..Nyesal nanti!! Whatssap ina 0193559025 😊😊😊







Monday, May 8, 2017

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL
SAVE RM700 jika anda dapatkan Premium Beautiful sekarang..Ina bagi special discount pada pembaca setia blog ina😍

Jangan risau, Premium Beautiful ni :

 ❤ Selesa Pakai. Tak Rimas. Tak Lemas dan Tak Berlengas
❤Mudah Ke Tandas
❤Selamat Untuk Dipakai 24 Jam Sekalipun
❤Mesra Penyusuan
❤Jaminan Baik Pulih FREE Tanpa Resit Sampai Bila- bila
❤Perintis CORSET NO 1 di Malaysia. Usia Cecah 20 Tahun di Pasaran.
❤ Berat 100Kg Ke Atas Pun Sesuai Pakai

RESULT KEKAL Jika Anda Pakai Corset PREMIUM BEAUTIFUL Nie Lebih 8 Jam Sehari Secara Konsisten!

Ina Berani Kata Akhirnya Anda Akan Tetap Jadikan Premium Beautiful Pilihan Terbaik Lepas Cuba Pelbagai Jenama Corset Lain Di Pasaran. Sebab ina sendiri pernah experienced benda ni. Dulu berkira sangat nak beli corset ni,sampai dok cuba la beli coeset lain yang harga jauh lebih rendah..Tapi lepas tu ina rasa rugi sebab xdapat ape2😑 Then akhirnya ina berbalik semula research tentang Premium Beautiful and terus beli!!!

Dengar Mahal, Tapi Kesan Kebaikkan Premium Beautiful Sama Nilai Dengan Keyakinan dan Kesihatan Diri Anda.

Bayar Sekali, Pakai Beribu Kali.

Rosak berulang kali, Kami Baiki PERCUMA tanpa sebarang cas tersembunyi.

Dapatkan Premium Beautiful sekarang, SAVE RM 700!!"Pakai Dulu Baru Bayar"

Bagi yang ingin membeli secara ansuran pun,dialu-alu kan😊😊😊

Whatssap ina 0193559025 untuk maklumat lebih lanjut..

Friday, May 5, 2017

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Testimoni Premium Beautiful


Fuhhh..makin meletup pulak Premium Beautiful sekarang.Demand pun mendadak naik,Alhamdulillah..Ramai yang dah tahu keistimewaan Premium Beautiful..Ina sendiri dah rasai keistimewaan tersebut sebab ina sendiri pengguna seria Premium Beautiful❤❤❤❤


Tengok gambar tu😱😱😱Baru seminggu sarung Premium Beautiful,Ina dah dapat result macam ni!!!Fuhhh..meletup la raya ni..Masalahnya ni baju raya ina semua dah siap tempah & jahit..kena beli baju raya siap la nampaknya macam ni..😍😍😍😍

Selain daripada mendapatkan bentuk badan idaman,Premium Beautiful ni juga merawat masalah dalaman.Sorang lagi pengguna Premium Beautiful telah mendapat kesan positif dari penggunaan Premium Beautiful dari aspek kesihatan..


Ira ni cikgu sekah kt private school.ira ni kecil je orang nya.masa fitting ira tertanya-tanya juga apa tujuan dia pakai premium beautiful😂😂😂

Lepas 3jam ira sarung Premium Beautiful,ina terus dapat feedback dari ira😱😱😱


Cepat kan kesan yang ira dapat??haaaa..masalah keputihan ni memang masalah utama wanita. Kita kena rawat masalah keputihan sebelum terlewat tau!!
Apa la sangat keluarkan sedikit duit untuk kesihatan badan kita sendiri kan😊😊😊

Ina sendiri dah rasa kesan positif,anda bila lagi????cepat whatsap ina 0193559025, masih belum terlambat untuk anda mengubahnya❤❤❤



Tuesday, May 2, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN NO.1!

PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN NO.1❤❤
 Premium Beautiful memang menjadi pilihan kaum wanita di era masa kini.Kenapa ye ramai yang memilih Premium Beautiful???

•Pemium Beautiful memberi 70%kesihatan dan 30%kecantikan
•Mudah dipakai tanpa perlu meminta bantuan orang lain
•Membantu dalam mengekalkan postur badan
•Membantu dalam merawat masalah wanita
•Alternatif yang mudah untuk mengamalkan gaya hidup yang sihat

Hmmmm..betul ke apa yang ina cakap semua ni??Ina tak kan cakap kalau tiada bukti yang sahih ye 😀


 Ni buktinya❤❤❤  
Ni ina sendiri ya..Macam tak percaya kan??😱😱😱 
Ina ni memang ada masalah bongkok sikit dan seperti sedia maklum banyak spare tyre yang bersepah..Ina pakai Premium Beautiful ni untuk 5 hari,tapi kesannya😱😱😱 Bukan postur badan je berubah,spare tyre semua dah tinggal sikit dan wajah ina turut berubah susut❤❤❤
Ni baru 5 hari,kalau sebulan,mesti lagi meletup kan😁😁😁 Tak sabar nak tunggu result diri sendiri tau!! 

Pada yang rasa Premium Beautiful ni mahal,tolong buang jauh-jauh mindset macam tu..Fikirkan kebaikan yang anda akan dapat seumur hidup dengan memakai Premium Beautiful❤

Bagi yang ingin membeli nya secara ansuran,tiada masalah..InsyaAllah ina boleh bantu..

Nanti kan next entry dimana Ina fitting Premium Beautiful pada teacher sekolah yang sangat mengutamakana kesihatan dalaman beliau😊😊😊 

Whatssap ina untuk fitting Premium Beautiful 019-3559025




Monday, May 1, 2017

MIN KAFFE PENGGANTI MINUMAN BERKAFEIN

MIN KAFFE PENGGANTI MINUMAN BERKAFEIN💓💓💓


Min Kaffe adalah pengganti minuman berkafein buat Ina dan suami. Ina ni memang kuat minum kafein. Dalam sehari,boleh 3 cawan kafein ina ambil tau. Mungkin sebab Ina ni masih study, Eh study part time je tau sabtu & ahad. Isnin hingga Jumaat Ina masih bekerja masuk ofis macam biasa 💁💁💁

Memandangkan Ina penggemar kafein,Ina ganti kan nya dengan Min Kaffe. Nak tau apa yang SPECIAL nya Min Kaffe ni tak???😉😉😉

Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Sekali Ina bancuh je Air Min Kaffe ni, mula la aroma dia naik. Kalau kat ofis tu,semua mata dan hidung akan mula mencari dari mana datang nya bau AROMA yang BEST tu..😅😅😅
Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa Ina sebagai salah seorang peminat tegar kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya telah meningkatkan nilai nutrisi kopi. Sebab tu Ina memilih Min Kaffe sebagai minuman berkafein Ina!!💓💓💓
Ramuan utama Min Kaffe:
  • Kopi Robusta
  • Garam buluh
Keberkesanan Min Kaffe:
  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.Ina memang cepat letih,penat bekerja berperang dengan urusan kewanga di pejabat,balik rumah perlu bersilat dengan kerenah anak,tambah lagi memerah otak dengan ASSIGNMENT yang bertimbun💪💪💪
  • Melegakan tekanan Ina di pejabat dan di rumah..Kat pejabat dah tentu la STRESS!!Tapi tak kan la balik rumah pun kita nak STRESS jugak kan..Minum Min Kaffe ni kurang sikit STRESS yang Ina perlu hadap setiap hari💁💁


Haaa..dah tau kan kenapa Ina kata Min Kaffe ni SPECIAL SANGAT???😆😆😆 Memang Ina tak kan tukar la dengan kopi lain sebab Min Kaffe ni dah bagi Ina nikmati kopi yang sedap, siap ada EXTRA BENEFIT lagi untuk KESIHATAN dan KECANTIKAN 💖💖💖



Ni la keadaan setiap pagi kat meja ofis Ina sebelum memulakan kerja kat ofis tau. Jom sama-sama kita jaga KESIHATAN & KECANTIKAN LUAR DAN DALAM DENGAN MIN KAFFE💖💖💖

💖💖💖Sebarang pertanyaan boleh whatssap ina 019-3559025💖💖💖



SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang dengan Premium Beautiful Haaaa..korang nampak tak apa yang ina nampak? Siakap Keli share kan pada semua rahsia wanita muda...