Saturday, April 29, 2017

Selangkah ke Premium Beautiful..

SELANGKAH KE PREMIUM BEAUTIFUL..

Bila dah jatuh cinta pandang pertama dengan Premium Beautiful, mula la ina mulakan langkah untuk mencuba korset yang SUPER HEBAT ni..Ina rasa bertuah sangat sebab berkenalan dengan Kak Sal & Asha..Dorang berdua ni la yang banyak tolong dan guide ina dalam pemilihan dan pemakaian Premium Beautiful ni.

Pengalaman bila Ina sendiri menjejak kan kaki ke Stokist Hai-O,Best nya rasa..Lagi la bertambah semangat nak mula pakai Premium Beautiful ni. Masuk je stokis tu terus terfikir..

"Ramai nya orang beli barang kat sini,suasana dah macam kat supermarket tau."
"Dorang ni suma dah lama kenal ke,friendly semacam je suma orang ni"

Sementara tunggu kak sal & asha settle dengan akak kat stockist tu, ina pun intai-intai la apa lagi produk yang ada kat sini..???๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Tergamam rasa bila tengok macam-macam produk ada kat sini!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Patut la ramai sangat orang kat kedai ni..

Dah settle semua nya, kitorang pun mula la posing-posing ambil gambar dan terus minta guide kat kak Sal & Asha ni *Peluang yang ada tak kan ina lepaskan!!!

Bab posing memang No.1 kitorang ni. Abg Mie pun layan kan je kitorang nak snap picture macam-macam..hahahahah..Kat stockist ni jugak la ina dah fitting baju Premium Beautiful ni..Lepas dah fitting, mula la rasa TAMBAH CONFIDENT๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช


Posing tu posing jugak, Jangan lupa minta guide kat Kak Sal & Asha ni. Kang jenuh pulak haih tak reti apa tu Premium Beautiful..??
Macam mana nak ukur..??
Macam Mana nak tentukan size..??
Macam mana nak fitting..??

Dah settle menuntut ilmu, terus menuju ke rumah ina untuk fitting mama pulak..Mama dah excited dari pagi lagi dok tanye bila nak fitting mama ni...hahahah


Sampai rumah terus ambil ukuran mama dan sarungkan mama Premium Beautiful ni.Berbaloi rasa bila tengok mama happy sangat!!๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–Sampai sekarang ni pun mama masih happy..
Ina kat ofis pun asyik whatsap Ina update tentang keselesaan Premium Beautiful ni!! Mama umur dah 52 tahun tau,tapi masih mengutamakan hal kesihatan dan kecantikan.. Mama selalu pesan, TAK GUNA KITA CANTIK LUARAN TAPI HAKIKATNYA DALAMAN KITA TAK SIHAT..Yes mama..Ina pegang kata-kata ni sampai bila-bila..

Ni ukuran bagi mama dan Ina pada 27/4/17..Nampak tak ukuran mama lagi kecil dari ina???Fuhh..tercabar betul rasa..Tak pe mama,meh kita lumba sambil sihat sama-sama๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

Tak mau dah badan macam ni..Tak pa,gambar ni sebagai pembakar semangat ina untuk ke tahap yang lebih BAIK!!!
Nampak tak ina ni sebenarnya macam bongkok sikit kat gambar yang pakai baju hitam?Muda-muda pun dah bongkok ka..ish ish ish..Tapi bila pakai Premium Beautiful ni, automatik postur badan ina dah berubah seperti gambat yang pakai jubah pink tu..

Magic kan Premium Beautiful ni??๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Ni baru sehari tau,kalau dah sebulan????haa..tak sabar ina nak tunggu result sebulan dan share kan pada semua ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

Jom sihat dan cantik sama-sama dengan Ina dan Mama..Pm dan whatssap je Ina ye 019-3559025..






4 comments:

  1. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2016
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  2. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2016
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  3. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2016
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete
  4. harga premium beautiful
    premium beautiful penipu
    harga premium beautiful 2016
    premium beautiful murah
    kelebihan premium beautiful
    premium beautiful corset price
    harga premium beautiful corset hai-o
    premium beautiful corset testimoni

    ReplyDelete

SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang dengan Premium Beautiful Haaaa..korang nampak tak apa yang ina nampak? Siakap Keli share kan pada semua rahsia wanita muda...