Saturday, April 29, 2017

Happy Birthday Auni Sarfina

Happy Birthday Auni Sarfina 3 tahunπŸ’“πŸ’“πŸ’“


Genap 3 tahun umur Auni pada 28/4/2017..Besar dah kamu sayang..Moga kamu membesar menjadi anak yang solehah..Tercapai jugak impian kamu ye nak Kek tema FROZEN..Thanks atok belanja kek..Tahun depan boleh belanja lagi...hihihihi

Birthday auni sambut banyak kali setiap tahun πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Memandangkan abah 29/4 baru boleh jumpa auni,so kita repeat balik sambut birthday dengan abah pulak ye..Pagi lagi mama dah kena siap-siap sebab nak ambil abah kat PULAPOL.Memang terkejar-kejar kalau bersiap awal pagi.Sebelum Auni bangun, mama dah kena pastikan semua setel..Setiap pagi mesti kena pastikan badan cukup ENERGY untuk menghadapi seharian yang mencabar πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ


Ni la rutin Ina setiap pagi..Mesti kena ambil secawan Min Kaffe.Ina ni peminum tegar Kafein tau.As we know tak semua kafein elok untuk diambil.Tapi dengan Min Kaffe,tak perlu risau semua tu.Tak lengkap hari kalau tak ambil ni tau!!!

Dah setel semua,baru la boleh kejut Auni dan terus kan perjalanan ambil abah pulak kat PULAPOL..Selesai ambil abah,boleh la kita jalan-jalan sambut birthday auni..Destinasi yang dituju adalah AEON Shah Alam..
 Ni la dia kalau anak bertemu dengan abah..Bajet comel la tu 😝😝😝

Memandangkan mama dan abah auni ni malas nak bawa stroller, maka ni la jadi pengangkutan Auni sepanjang di AEON..hihihihi..Mudah kan?Semua kemudahan ada 😚😚😚

Memandangkan kita bertiga je dan semalam dah ada kek besar,hari ni kita samut dengan kek kecik je la ye..Itu pun jenuh nak habiskan tauπŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯

Haaa..suap la abah awak tu makan..Kat PULAPOL tak dapat makanan sedap-sedap macam ni..hihihi

Mama tak tolak stroller Auni ni..Tumpang posing ambil gambar je la ye dengan stroller cantik ni..hihihi..Tu la,kecik-kecik dulu tak merasa naik semua niπŸ˜“πŸ˜“πŸ˜“

Eh, mama tumpang kek awak je la ye auni..Mama tak makan kek banyak-banyak ni..Konfiden tau nak ambil gambar sekarang..AwwwwwπŸ’–πŸ’–πŸ’–

Dah seharian berjalan, tiba la masa hantar abah kat PULAPOL..sob sob sob..part ni yang paling tak best sekali tau..Nasib baik dah nak hbis latihan awak En. Husband!!! Hari yang mencabar perlu banyak tenaga untuk dilalui..

Psstt//..Siapa nak tau lebih lanjut pasal Min Kaffe dan berminat nak cuba, boleh la whatssap ina   019-3559025..Nak risik-risik pasal PREMIUM BEAUTIFUL pun dialu-alu kan..InsyaAllah Ina akan beri info sepenuhnya πŸ’˜πŸ’˜πŸ’˜


2 comments:

  1. khasiat min kaffe
    cara pengambilan min kaffe
    kandungan min kaffe
    testimoni min kaffe
    harga min kaffe
    min kaffe + garlic
    kesan sampingan min kaffe

    ReplyDelete
  2. khasiat min kaffe
    cara pengambilan min kaffe
    kandungan min kaffe
    testimoni min kaffe
    harga min kaffe
    min kaffe + garlic
    kesan sampingan min kaffe

    ReplyDelete

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...