Saturday, April 29, 2017

Happy Birthday Auni Sarfina

Happy Birthday Auni Sarfina 3 tahun💓💓💓


Genap 3 tahun umur Auni pada 28/4/2017..Besar dah kamu sayang..Moga kamu membesar menjadi anak yang solehah..Tercapai jugak impian kamu ye nak Kek tema FROZEN..Thanks atok belanja kek..Tahun depan boleh belanja lagi...hihihihi

Birthday auni sambut banyak kali setiap tahun 😅😅😅 Memandangkan abah 29/4 baru boleh jumpa auni,so kita repeat balik sambut birthday dengan abah pulak ye..Pagi lagi mama dah kena siap-siap sebab nak ambil abah kat PULAPOL.Memang terkejar-kejar kalau bersiap awal pagi.Sebelum Auni bangun, mama dah kena pastikan semua setel..Setiap pagi mesti kena pastikan badan cukup ENERGY untuk menghadapi seharian yang mencabar 💗💗💗💪💪💪


Ni la rutin Ina setiap pagi..Mesti kena ambil secawan Min Kaffe.Ina ni peminum tegar Kafein tau.As we know tak semua kafein elok untuk diambil.Tapi dengan Min Kaffe,tak perlu risau semua tu.Tak lengkap hari kalau tak ambil ni tau!!!

Dah setel semua,baru la boleh kejut Auni dan terus kan perjalanan ambil abah pulak kat PULAPOL..Selesai ambil abah,boleh la kita jalan-jalan sambut birthday auni..Destinasi yang dituju adalah AEON Shah Alam..
 Ni la dia kalau anak bertemu dengan abah..Bajet comel la tu 😝😝😝

Memandangkan mama dan abah auni ni malas nak bawa stroller, maka ni la jadi pengangkutan Auni sepanjang di AEON..hihihihi..Mudah kan?Semua kemudahan ada 😚😚😚

Memandangkan kita bertiga je dan semalam dah ada kek besar,hari ni kita samut dengan kek kecik je la ye..Itu pun jenuh nak habiskan tau😥😥😥

Haaa..suap la abah awak tu makan..Kat PULAPOL tak dapat makanan sedap-sedap macam ni..hihihi

Mama tak tolak stroller Auni ni..Tumpang posing ambil gambar je la ye dengan stroller cantik ni..hihihi..Tu la,kecik-kecik dulu tak merasa naik semua ni😓😓😓

Eh, mama tumpang kek awak je la ye auni..Mama tak makan kek banyak-banyak ni..Konfiden tau nak ambil gambar sekarang..Awwwww💖💖💖

Dah seharian berjalan, tiba la masa hantar abah kat PULAPOL..sob sob sob..part ni yang paling tak best sekali tau..Nasib baik dah nak hbis latihan awak En. Husband!!! Hari yang mencabar perlu banyak tenaga untuk dilalui..

Psstt//..Siapa nak tau lebih lanjut pasal Min Kaffe dan berminat nak cuba, boleh la whatssap ina   019-3559025..Nak risik-risik pasal PREMIUM BEAUTIFUL pun dialu-alu kan..InsyaAllah Ina akan beri info sepenuhnya 💘💘💘


Selangkah ke Premium Beautiful..

SELANGKAH KE PREMIUM BEAUTIFUL..

Bila dah jatuh cinta pandang pertama dengan Premium Beautiful, mula la ina mulakan langkah untuk mencuba korset yang SUPER HEBAT ni..Ina rasa bertuah sangat sebab berkenalan dengan Kak Sal & Asha..Dorang berdua ni la yang banyak tolong dan guide ina dalam pemilihan dan pemakaian Premium Beautiful ni.

Pengalaman bila Ina sendiri menjejak kan kaki ke Stokist Hai-O,Best nya rasa..Lagi la bertambah semangat nak mula pakai Premium Beautiful ni. Masuk je stokis tu terus terfikir..

"Ramai nya orang beli barang kat sini,suasana dah macam kat supermarket tau."
"Dorang ni suma dah lama kenal ke,friendly semacam je suma orang ni"

Sementara tunggu kak sal & asha settle dengan akak kat stockist tu, ina pun intai-intai la apa lagi produk yang ada kat sini..???😉😉😉 Tergamam rasa bila tengok macam-macam produk ada kat sini!!😱😱😱 Patut la ramai sangat orang kat kedai ni..

Dah settle semua nya, kitorang pun mula la posing-posing ambil gambar dan terus minta guide kat kak Sal & Asha ni *Peluang yang ada tak kan ina lepaskan!!!

Bab posing memang No.1 kitorang ni. Abg Mie pun layan kan je kitorang nak snap picture macam-macam..hahahahah..Kat stockist ni jugak la ina dah fitting baju Premium Beautiful ni..Lepas dah fitting, mula la rasa TAMBAH CONFIDENT💪💪💪


Posing tu posing jugak, Jangan lupa minta guide kat Kak Sal & Asha ni. Kang jenuh pulak haih tak reti apa tu Premium Beautiful..??
Macam mana nak ukur..??
Macam Mana nak tentukan size..??
Macam mana nak fitting..??

Dah settle menuntut ilmu, terus menuju ke rumah ina untuk fitting mama pulak..Mama dah excited dari pagi lagi dok tanye bila nak fitting mama ni...hahahah


Sampai rumah terus ambil ukuran mama dan sarungkan mama Premium Beautiful ni.Berbaloi rasa bila tengok mama happy sangat!!💖💖💖Sampai sekarang ni pun mama masih happy..
Ina kat ofis pun asyik whatsap Ina update tentang keselesaan Premium Beautiful ni!! Mama umur dah 52 tahun tau,tapi masih mengutamakan hal kesihatan dan kecantikan.. Mama selalu pesan, TAK GUNA KITA CANTIK LUARAN TAPI HAKIKATNYA DALAMAN KITA TAK SIHAT..Yes mama..Ina pegang kata-kata ni sampai bila-bila..

Ni ukuran bagi mama dan Ina pada 27/4/17..Nampak tak ukuran mama lagi kecil dari ina???Fuhh..tercabar betul rasa..Tak pe mama,meh kita lumba sambil sihat sama-sama💖💖💖

Tak mau dah badan macam ni..Tak pa,gambar ni sebagai pembakar semangat ina untuk ke tahap yang lebih BAIK!!!
Nampak tak ina ni sebenarnya macam bongkok sikit kat gambar yang pakai baju hitam?Muda-muda pun dah bongkok ka..ish ish ish..Tapi bila pakai Premium Beautiful ni, automatik postur badan ina dah berubah seperti gambat yang pakai jubah pink tu..

Magic kan Premium Beautiful ni??😉😉😉 Ni baru sehari tau,kalau dah sebulan????haa..tak sabar ina nak tunggu result sebulan dan share kan pada semua 💖💖💖

Jom sihat dan cantik sama-sama dengan Ina dan Mama..Pm dan whatssap je Ina ye 019-3559025..






Friday, April 28, 2017

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL????

APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL???



Mula -mula ina sendiri tertanya-tanya apa tu premium beautiful yang orang dok selalu cakap..
Murah ke?😱
Berbaloi ke beli?😱
Berapa harga Premium Beautiful ni?😱
Boleh kurus &  shape kan badan ke?😱
Betul-betul berfungsi ke?😱

Haaaa.. Ni la soalan yang bermain di fikiran sebelum berkenalan dengan Premium Beautiful ni..Tapi, lepas dah berkenalan terus jatuh cinta pandang pertama 💗💗💗 Bukan ina je jatuh cinta tau, tapi mama ina pun jatuh cinta dengan Premium Beautiful ni...

Kenapa ina jatuh cinta dengan Premium Beautiful ni?

Premium Beautiful ni diiktiraf SUPERBRANDS tau..Kalau dah nama pun SUPERBRANDS, memang ni 1 je la yang orang dok sebut.Contoh macam ROTI,dah tentu yang akan keluar dari mulut kita ni ROTI GARDENIA..yang lain tu dah jatuh no.2,3,4,5,....

LIFETIME WARRANTY!!!😱😱😱haaa..part ni la yang paling best..Kalau Premium Beautiful kita tu rosak ke ape ke, kita boleh hantar repair tau..dan yang paling penting TIADA SEBARANG CAJ YANG AKAN DIKENAKAN dan boleh dihantar TANPA PERLU ADA RESIT!!!!😱😱😱 Haa..kan dah jimat tu.Kita ni kalau beli baju pun bila koyak,hantar kedai pun die charge harga.Tapi dengan Premium Beautiful,tak yah bayar apa2 pun 💕💕

Premium Beautiful ni juga adalah hasil gabungan Teknologi Jepun, US, Jerman dan Taiwan dan mengandungi  FAR INFRARED RAY (F.I.R) yang memberi kesan baik kepada si pemakai dan dapat memecahkan lemak dengan lebih mudah. Sebab tu kalau pakai Premium Beautiful ni, kita akan rasa badan suam-suam je..Tapi suam yang selesa tau!!

Selain tu, premium beautiful ni diberi Pengiktirafan American Chiropractic Association tau.Bukan calang-calang pengiktirafan tau😇😇😇

Yang paling best, fabrik yang digunakan adalah dari jenis AKWATEK dan AKWADYNE. Fabrik khas ni selalu digunakan bagi pakaian angkasawan.Jangan risau, memang selesa sangat fabrik ni dan premium beautiful ni memberi kuasa regangan 360'..Takde pun rase keras atau tak selesa dengan fabrik yang sehebat macam ni!!Joging pun rasa selesa je, tak de la keras macam robot ke ape...

YANG PALING PENTING, premium beautiful ni direka khas 70% UNTUK KESIHATAN dan 30% KECANTIKAN. Kalau badan kita sihat, secara automatik kita akan jadi cantik😊😊😊

SPECIAL kan Premium Beautiful ni??
Jika perlukan konsultansi dan nak cuba rasa sendiri premium beautiful ni, boleh la contact ina 
019-3559025


SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang dengan Premium Beautiful Haaaa..korang nampak tak apa yang ina nampak? Siakap Keli share kan pada semua rahsia wanita muda...