Saturday, February 23, 2013

cuti2 langkawi

Bosan dengan kesibukan kota,fail yang bersepah kt ofis..
Maka,mari la kita merehtkan minda & diri dengan pergi bercuti..
Ye,saya memang tak pergi bercuti dengan kawan2..
Gune kan la masa yang sebaiknya utk bercuti dengan family..
Kang dah kawen,susah dah kan :)

Destinasi pilihan?LANGKAWI..
Kenapa?Ikut kemahuan abah saya ler..maklum la,penaja besar kan :)

 Masa ni kat lapangan terbang KLIA.Tengah tunggu nak check in..Sangat ramai rupenya orang kat KLIA ni..Dorang ni semua pun nak pergi bercuti jugak kot..Sambil menunggu,sambil ber whatss-app dengan dia..
Kang merajuk pulak,jenuh nak pujuk ok!! :D

 Haa..ni la 2 adik lelaki saya..ouhh maaf,saya ade 3 adik lelaki sebenarnya,lagi sorang sedang belajar di luar negara..So,jimat sikit kan kos abah saya untuk pergi bercuti..hahahhaha..Muka ngantok sebab flight kami pagi,pukul 10.45..Bagi kami,masih pagi ok!! :D

                                                       
Alhamdulillah,penerbangan selama 50 minit dah sampai ke langkawi..*Saya rasa dah xnak naik kapal terbang la sebab pening.Almaklumla,tak biasa naik kan :)

 Sampai je langkawi,terus ke cabel car..Saya tak naik ye sebab gayat..Cabel car Genting pun saya takut ok..Ini kan pulak cable car langkawi yang tinggi 2..

                                                 Haaa..tengok 2,tinggi kan!!seram ok!!!

 Adik saya je la yang berani naik..So,saya,abah & mama tunggu je kat bawah..Untuk makluman,hari tu masa kami pergi 14/2/2013,harga untuk cable car dapat half price ye..Price 1 Malaysia la kate kan dengan menunjukkan kad pengenalan anda :)

 Tengok 2,muka cuak sebenarmya 2..ahhahahha

 Malam tu,ape lagi,shopping la jawabnye :) Siapa yang selalu pi Langkawi,mesti tau kedai HAJI ISMAIL GROUP kan??Kedai tu harga murah2 ok..memang malas dah nak pergi kedai lain kalo dah pi kedai pakcik Mail ni *Sesedap ati je jadi pakcik awk ye :p Semua ada kat kedai 2,senang mama & saya nak shopping..Yang lelaki?dorang tunggu luar je..hehehhe

Lepas penat shopping,masa untuk makan..Kedai kat Langkawi ni banyak yang sedap2.Tak cukup perut je nak makan..*Diet oiiii

Makam Mahsuri..Dah best ok tempat ni..terus tertarik nak baca balik semua sejarah mahsuri..Ni la namenya lawatan sambil berlajar..*Menuntut ilmu tak kira had umur :)

 Underwater world..Ramai nya la orang dok masuk tempat ni,sampai sesak jadi nya..Best jugak layan adik2  tengok hidupan laut ni..

                           Kalau tak silap,ni obor2 kot..eh,betol ke?ntah,kurang pasti :) Cantik kan!!!

 Ni dah penat sangat sebenarnya..Muka pun dah jadi gelap..Ouh tak pe,nasib baik saya ade SF Beauty :)

 Tepi Pantai Chenang..Seronok & nyaman je rasa bila kat tepi pantai..tak nak balik shah alam!!!!

                  Sob sob sob..Selamat tinggal Langkawi :( Ada masa nanti insyaALLAH datang lagi :)

Pada sape2 yang sedang cari destinasi untuk bercuti,boleh la cuba ke Langkawi :) Sedikit tips dari saya, nak pergi bercuti mane2,sila search dulu tempat tinggal,untuk dilawati & makanan nya..Yang penting,bercuti la ikut kemampuan anda..Tak yah bercuti jauh2 pun boleh je kan :)

1 comment:

  1. Индивидуалки Киева sex-ra.com Он, должно быть, очень невежественный человек, поскольку отвечает на все вопросы, которые ему задают- индивидуалки, шлюхи, путаны. На нашем сайте sex-ra.com представлены анкеты лучших проституток Киева Очаровательная и роскошная проститутка Киева всегда знает, как развлечь настоящего джентльмена. Полный спектр изысканных удовольствий: от куртуазной беседы и утонченного флирта, до откровенных игр. Всегда в настроении доставить радость своему господину: желания кавалера будут реализованы в лучшей форме.

    ReplyDelete

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...