Tuesday, January 22, 2013

Rahsia kecantikan kulit

Makin dekat dengan hari bahagia, makin saya titik berat kan penjagaan kulit muka..Yela kan, nak kahwin semua orang akan pentingkan muka..
Semua nak nampak cantik ler tu, maklumla banyak sangat nak kene tangkap gambar kan..heheheh

So,kat sini saya nak share tips macam mane saya pastikan kulit muka saya sentiasa halus & segar..
SF BEAUTY..Mesti korang semua pernah dengar kan..
At first saya sendiri x yakin dengan produk ni..
Dengan keras kan hati, saya mencuba produk ni..
Hasil nya?Sangat memuaskan :)
Sampai ramai tegur saya cakap kulit saya cantik & licin..
Siap ade cakap saya cucuk vit c lagi..hehhehe..kelakar sangat tau..
Mane la saya ade duit banyak nak cucuk2 ni..

Bila saya dah yakin,baru la saya berani nak share produk ni dengan kawan2 semua..
Ade yang cakap produk ni mahal..
Tapi bagi saya,harga nye same je mcm produk2 yg ada kat farmasi sekarang..Yang penting, produk ni xde campuran bhn kimia :)

Gambar utk produk SF Beauty:

Yang ni sabun muka..Buat masa ni stock vit C sangat susah nak dapat..Bagi yang ada masalah jeragat,boleh gune kan set Vit E :)
Best tau,jeragat kat muka saya semua dah hilang lepas sebulan pemakaian produk ni :)
Bagi yang masalah jerawat teruk,kene la guna set Vit C..Tapi kalau jerawat setakat seketul dua,guna Vit E je :)

Yang ni pulak utk Krim siang & malam..At first, pakai dia agak melekit..Tpi bila kulit muka dah jadi lembut, dah x melekit dah :)

Ade orang tanye, lelaki boleh pakai ke produk ni?? Jawapan die BOLEH :) Dari korang habiskan duit kat spa, baik gune produk ni,jimat & berbaloi..

Saya hanya share pada korang semua..Kalau sesiapa berminat nk dapatkan produk ni dari saya,boleh la email saya ke faz_ina88@yahoo.com or whatsap sy 0193559025 :)

No comments:

Post a Comment

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...