Wednesday, November 21, 2012

Jangan campur aduk kan urusan kerja & peribadi

Secara peribadi, sangat tidak respek pada orang yang campur kan urusan peribadi dgn kerja..
Kalau tak puas ati, kan lagi bagus berdepan sendiri..
Tak perlu la sampai nak bawa masuk dalam bilik bos masa APPRAISAL!!

Hello, bos tanya saya tentang apa yang tak puas ati dengan korang semua pun saya cakap NOTHING..
Sebab bagi saya, personal tak yah la nak sampai ke dalam bilik bos..
Saya lagi suka ambil langkah FORGET & FORGIVE..
Tapi tak tau pulak korang ni jenis yang suka report semua mende kat bos..

Sabar je la..Bukan senang nak bercampur dengan orang yang lebih tua dari kita..
Faktor umur menyebab kan ade percanggahan pendapat & idea..
Tapi saya hanya sabar sbb saya tak nak besarkan bende yang sekecil kuman..

Pesan saya, JANGAN TABUR PASIR PADA PERIUK NASI ORANG LAIN :)

Tak pe la, saya taknak tambahkan pening kepala,so, saya nak senyum je :)

*Nampak macam sama baya tak?heheheh..tak sedar diri umur dah 24thn..Yang lain tu yela muda, masih sekolah semua nye :)

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...