Wednesday, September 26, 2012

MUA review

Entry yang dah lapuk sebenarnya..
14.07.2012 I'm officially engaged to MR.S
Alhamdulillah semua nya berjalan lancar..

Ok,nak review tentang MUA saya..
Muda lagi tau dia ni, baru 22 tahun rasa nya *kalau silap,maaf ye
tapi,walaupun dia muda,hasil tangan dia sangat la SUPERB
Senang berurusan dengan dia ni..
Datang pun awal, so x de la kelang kabut kan..
Time dia makeup, kitorang banyak share tentang kecantikan..
eh, muda lagi tapi dah banyak ilmu tau dia ni!!

Semua orang puji makeup saya ari 2 cantik sangat2..
thanx tau awk :)
Harga yang dia tawarkan pun sangat lah berpatutan, x de la mencecah hingga ke RM200 *serius x tipu
Ni la hasil makeup beliau..
siapa2 yang berminat, boleh la review blog dia http://puteriirosia.blogspot.com/
Dia ada fb jugak tau, tapi bila korang bukak blog dia,automatic korang akan nampak fb dia jugak :)
5 star saya bagi utk hasil kerja dia ni..
so, sesiapa yang masih mencari MUA, boleh la hire dia..
Serius, anda x kan menyesal!!! :)

SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang dengan Premium Beautiful Haaaa..korang nampak tak apa yang ina nampak? Siakap Keli share kan pada semua rahsia wanita muda...