Wednesday, May 16, 2012

Senyum sampai ke telinga =)


29/4/12 hari yang tak mungkin dilupa kan..
sangat kelangkabut,excited,nervous & sebagai nya..
pagi2 lagi dah sibuk ke pasar tani dgn mama. Balik dari pasar tani, semua masih tidur lagi..
Haaa..that's why la abah memilih masa petang sebab semua orang jenis bangun lambat..hehheheh

Ape pun,semua nya telah selesai..
A bigger step in my life..
1 down, 2 more has 2 go.. InsyaALLAH the other 1 will be happen on this July.. Doakan saya :)
For the other half of me, thanx so much :)

Ya ALLAH, sesungguh nya KAU maha adil..
DIA tidak memberi ape yg saya mahu, tapi DIA beri ape yang saya perlukan..
DIA kurniakan seorang yang sangat penyabar.. Marah macam mane pun saya pada dia, dia masih bersabar.. Kalau lah saya boleh jadi sepenyabar dia =)

Ape pun, saya masih perlu menumpukan perhatian pada exam yang bakal kunjung tiba 11 & 12/6 ini..
Semoga semuanya berjalan dengan lancar..

No comments:

Post a Comment

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...