Thursday, March 15, 2012

SeNyUm!

Rasa nak senyum setiap hari..

Sebab kita tau awak suke tengok kite senyum kan..

Pada yang x suke,tengok la orang lain senyum ye!

Bila tiba masanya,pasti kita akan lebih senyum dengan lebar..

Masa 2 mesti awak penat dah nak tengok kita senyum :p

Lantak la, awak penat pun kita suruh jugak awak tengok kita senyum!

awak, comelkan baby ni senyum.. Kita tau awak bace blog kita :p ni mesti nak cakap awak lagi comel dari baby ni punye senyuman kan!perasan la tu! :p


Ya ALLAH, Semoga KAU permudahkan segala urusan kami.. =)


No comments:

Post a Comment

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...