Thursday, February 23, 2012

muke ganas+serius+susah senyum = HATI LEMBUT

Suatu hari..

A : Awk, kita nak pergi berkelah hujung minggu ni kat pahang, balik hari je..
I : Ape jauh sangat pergi berkelah? pergi la dekat2 je, nanti kita rindu!
A: Mana kita tau, bos kita yang mengada nak buat event kat situ. Kalau rindu, jom ikut! Jap kita minta permission kat ayah awk keyh.
I : Eh, tak nak la, kita ada class la time 2. Awak pergi la dengan office mate awk je.
A : ok, lepas ni jangan ngadu rindu! orang dah ajak kan..
I : Yela.. Jangan menggatal kat sane!
A : Kalau yang pergi tu anak dara cun melecun nak la kita menggatal..ni semua bini orang.
Kang tak pasal2 kita kena flying kick nanti! HATI KITA ADA AWAK SORANG JE!
I : =) *senyum sengih2 sebab memang tahu laki tu bukan jenis layan perempuan

Ceih, dah sampai pahang, dia berkelah terus lupa nak msg! msg pun 2-3 je.. Dah la coll x jawab! Tapi tiba2.. tett tett *bunyi msg..

A : Awak, kita jatuh tebing! habis luka2 semua!
I : Lepas ni tak yah dah pi berkelah
A : Memang! Taubat dah nak pergi sane. Tapi tempat lain kita belum taubat nak pergi :p
I : Awak ni kan!!!!

Teringin jugak nak tengok gambar dia pergi berkelah.. yela.. nak tengok tempat 2 macam mana pemandangan dia.. Best sangat ke tempat tu sampai dia lupa nak msg semua. Alasan dia xde line!Haih,celcom dah upgrade la awk, dalam hutan pun ada line sekarang! Bila kita merajuk, dia marah kita balik. GERAM!!!

Tupp Tupp boss dia yang berbadan besi tu upload gambar berkelah kat laman muka buku.. Bagus betul x hide gambar.. Habis semua kite skodeng!! Errr.. terus gelak guling2 bila tengok gambar tu.. *serius tipu!!! Dengan pantas terus msg dia..

I : Awak!! Apa ni ada gambar x senonoh! Kita x suka orang lain tengok gambar awk macam 2!!
A : Ha? gambar ape ni?

Ehh..memang betol2 x tahu ke apa laki sorang ni!! Xpe, tanpa putus asa..

I : Tu haa gambar kat laman muka buku boss awak tu ada gambar awak pi berkelah hari tu.
A : Ya ALLAH, malunya kita awk!!
I : Hahahahah..awak, comella awak pakai baju 2! *gelak guling2 dah ni*
Kenapa awak tak pernah pakai baju macam tu masa keluar dengan kita?
A : Awak ni, dah la tu, tu baju adik kita, kita pinjam je!!
I : Comel la awak! Muke garang & ganas, tapi pakai baju macam tu.. cair hati kita tau!
A : Awak, dah la tu ejek kita!!
I : ahahhahahhaha.. rasa nak tulis kat blog la! :p
A : Awak! jangan ngada! Kita tarik hidung awak nanti!! Ya Allah, malu nya!!

Haaa..nak tau baju apa? Bayangkan eh seorang laki yang sangat serius+garang+ganas+susah nak senyum, tapi pakai baju macam ni! :p




*sumber google..kita tak amek gambar awak letak kat blog tau! ni tak tau gambar siapa! same kan awk! sambil gelak guling2 lagi

Tak pe la awk, kita tau awak ni muke je garang, tapi hati lembut kan! Awak, jangan marah kita ye!!!

P/s : Kita je tau awak macam mana sekarang.. Alhamdulillah kenal dengan awak =)

1 comment:

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...