Monday, August 9, 2010

BiNgUnG dGn PeRsOaLaN hAtI

yeah..mmg agak jiwang n dramatik title diatas..
ouh,tp ianye lebih pd persoalan sebenanye..
persoalan hati yg xdpt nak dirungkaikan..
hmm hmm hmm..sgt bingung skrg..
that's why aku lg suke mcm dulu bile pintu ati aku tertutup terus utk mane2 laki..
time 2 xpk psl laki,perasaan or ape2 je la yg bersangkut paut dgn laki..
tp skrg???urgh!!!

ramai org ckp,maybe dh masenye utk pintu ati aku dibuka balik oleh seorang lelaki..
tapi....??xtau nk ckp mcm mane..
yg penting,die xtau ape yg aku rase n aku xtau ape yg die rase..
ha..pelik kan??
juz mmg kitorg sgt rapat skrg..
ntah,maybe lebih selesa bercerita ape2 dgn die..
pernah juga aku mintak petunjuk.
waktu solat ketika sujud yg terakhir,selepas solat,sebelum tidur dan dihari siang apabila tibe2 ati aku teringt pada dia,aku pasti berdoa..

'YaALLAH,jika dia untukku dan menyayangi dan mencintaiku,kau berikanlah petunjuk..bukakanlah pintu hatinya utk menerima diri aku seadanye..sesungguhnye die lah permata yg aku cari selama ini..jika die bukn utk ku,aku redha dgn ketentuan dariMU..'

ye,begitulah bunyinye setiap kali aku berdoa ttg dirinye..
utk meluahkan ape yg aku rase pd dirinye,mmg xsame sekali..
ego?bukanla..tp lebih kpd malu..
sering kali bermimpi ttg die..adekah itu suatu petunjuk??
yeah..sgt bingung dg persoalan hati ini..
namun,aku tau aku xlayak utk diri nye..
bende2 lampau byk menghantui diriku..
n kdg2 sbb bende 2 la aku cube elak utk mencintai lelaki..

kpd dirinye,walopun ko bukan utk aku,aku sentiase doa yg terbaik utk ko..
n semoga ko dpt someone yg betul2 sesuai dgn ko bcoz u deserve it..

-ok,dh cukup,mcm dh jiwang sgt dh ni :p -

No comments:

Post a Comment

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...