Friday, May 28, 2010

new hobby..making money ~

uhuk!!ok,jgn la mrh..sy tau sy dh lame xupdate blog..sgt bz..byk mende kene buat..(ceh,mcm PM lak ko an)..
no la,sy serius,sy bz..blog pun sy jarang bukak ape ntah lg nk jengah(see how bz am i,ok,ayt ni sgt poyo)
sy kene study,ade final exam,kene lepak dgn kwn2 lg..hehhehehe
ok,plus i have new hobby and work..
apekah itu..????

i and my friend already decide 2 start a business on9..
serius fun sgt bile bukak business on9..
modal yg kami gunakan?sgt2 la sikit..tp kire ok la untuk permulaan nih..
lame2 nanti ok la 2..
uhuk!!nk tau biz ape yg kami buat??
yeah,attention please!!especially for ladies!!This are RAHINA SHOP!!already open for business!!
huhuhu..lady stuff only..utk para lelaki,mungkin akan kami pikirkan..
tapi biasenye yg kuat shopping nih perempuan,so tuh yg byk lady stuff..
mane nak cari kami?
kami hanye ade di facebook..do add us keyh dear rahinashop@yahoo.com..
then u can enjoy shopping there,,xperlu bazir duit minyak n tenanga utk pi shopping,kami tlg shoppingkan utk anda..senang n simple kan??
tau2 je esok en posmen deliver brg kt u all..
why dekat facebook je?
sbb sume orang ade facebook,tipu ar kalo korang ckp korang xde fb an..hehehhe
kalo kt blog,xsume org ade blog..
so,we decide to open it at facebook only..
price?seriusly cheaper compare to other else coz kami buat nih pun saje nk cri duit lebih n cari pengalaman uruskan business,nanti senang nk apply dlm study.. =)

ok dear,got to go now,have a work 2 do..
later i update lg keyh =)

No comments:

Post a Comment

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...