Thursday, March 11, 2010

rindu dkt korang =(

sob sob sob...
ha,amek ko,awl2 entry lg dh nanges,btape nampaknye kesedihan aku =(
huk!walopun ade org ckp aku ni jenis xbeperasaan semenjak 2 menjak nih,tp korg slh ar..aku xberperasaan pd mende 2 sahaja..
yg len sume perasaan 2 wujud la :(
perasaan rindu pd kwn2,sedih,tension..ha,sume ade..
how come korng ckp aku xde perasaan!!!

tgh dok best lyn fb & ym,tibe2 teringt kt kwn2 aku..
huwaaa!!nk nanges weh ingt kt korg..
ouh,jgn perasan lebih ye..
nk nanges sbb rindu kt korng..
ha,member yg baik kn aku rindu kt korng (sile puji aku plzz)
even kite juz jumpe 2 ari je,tp sgt bermakne!!
(2 ari jumpe 2 lepak smpai 6 pg,org dh azan subuh)
and walopun bru je kenal (salim& farhan),tp korng 2 mmg best!!syg korang weh!!

disaat ini,mulela ber pk..
bile ar aku dpt lepak dgn korang lg..
bile ar dpt gelak2 smpai pch perut dgn korang lg..
bile ar kite dpt pi tmpt yg sejuk menggigil 2 lg smbil minum abc..
bile ar dpt mkn sup hameed lg(weh,sile mkn,sdap woo sup ni)
bile ar dpt pi kedai mamak yg dkt gurney drive 2 lg..
bile ar aku dpt dgr suare korang yg xsedap 2 memekak nyanyi karoke 2 lg..
bile ar salim dgn farhan nk blanje aku lg..
bile ar aku dpt blanje korng lg..
bile ar dpt tgk farhan klh men snooker lg..
bile ar dpt jln2 dgn korg lg..
ok,mcm dh byk sgt je bile 2..
yg penting,bile ar aku nk dtg penang lg!!!

huk!ape pun,korng tetap kwn aku..
xkirela jauh mane pun kite berade..
diati tetap kwn..
syg korang!!!
ni ar farhan yg sengal..serius,die mmg sengal!!
xcaye try ar lepak dgn die..
lpas jumpe kt penang dulu,ade jumpe die kt KL..
ha,yela,ni ar die mamat yg aku cite xingt parking kereta kt ne tuh!! :p
ape pun u,thanx 4 everything =)
ooppss,adiah besday u xbg lg,xpe postpone nextyear eh..
tp besday i jgn lupe bg :p
ni ija!!!
rindu ko weh!!
thanx ar crikn aku driver mlm 2 utk bwk kite pusing penang..hakhakhak..
walopun kite dh xsame tmpt blaja,tp ko jgn lupe aku tau!!!
aku sepuk ko kang kalo lupe aku!!
ni ar salim!!!bf kpd ija..
lame dh aku dok dgr cite psl ko,tp brula aritu aku dpt kenal mcm ne ko sbnanye..
thanx yeh blanje aku mkn sup hameed mlm 2..
n thanx bwk aku pusing penang..
syg ko!!
oopppsss!!ija,jgn mrh yeh..

sy syg kamu semua!!mmmmuuuuaaaxxxx!

1 comment:

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...