Monday, February 22, 2010

sgt melalaikan,but i loves it

uhuk!!berhabuk sudah blog nih smpai kene lap dgn kain basah..huh!! ni sume gare2 akibat tergoda dgn godaan makcik nelissa ar nih!! urgh!!mrh ni dgn ko makcik,tp aku syg ko la an.. xpenah2 aku tergoda dgn godaan..sedngkn godaan big sale(sumpah poyo) pun xtegoda mcm nih..
haih..mesti sume tertanye2 an..
sudh la 2,xyh nk beteka teki lg..buang mase je..

ni ahh mende die..boys over flower(yg aku tergoda sgt tuh)..
mcm ne ntah aku blh tergoda dgn bende nih..
ok..mmg f4 ini sgt ensem..cnfirm sume dh tau..(kalo jd bf aku,cnfirm aku xbuat hal)
ok,kenyataan nye aku mmg xpnh buat hal..hahhaha..sile percaye,aku xtipu :p
ok,cut it!merepek shj aku nih..
cntinue back,sbb cite nih ar aku mengadap laptop 24 hours(ok,ni tipu)
at first juz tgk kt youtube..penat gak ar nk tunggu an..
then tibe2 adik aku msg : kalo nk tgk b.o.f,cd ade kt dlm bilik ats katil
wah,serius hepi thp gaban time tuh!!
yela,xyh nk hadap youtube dh..(tp asal adik aku xckp awl2,kalo x,xyhla aku sush2 nk tgk kt youtube pd mulenye)..
haih,ape pun thanx kpd adikku..
ha,pe lg,dok ngadap cite nih je la..
sampai jijim(adik aku yg last) ckp : ish,24hours korea!!
ha,die jeles sebananye tuh sbb xdpt men fb kt laptop aku..hahhaha

ok,4 the 1st time aku tgk cite korea smpai aku ketawa guling2 n nanges!!
wah,bab ni serius aku xtipu,bantal busuk aku jd saksi air mate aku..
hahahaha..mesti kalo org len tau die gelakkn aku sbb tgk cite smpai nanages.. :p
aku sgt touching dgn 1 ayt nih..
ENCOUNTERS LIKE HANDKERCHIEF..
it means no matter u are crying & sweat,i'm always there 4 u..
ok,touching kn..???

ok,lpas 2 aku buat research,cite nih dlm versi china dipanggil meteor garden,versi jepun hana yori dango,n korea boys over flower..
gile rajin buat research..hahahahha
sumenye jln cite lbih kurng je..
tp xtau nape aku suke korea punye..
maybe sbb versi korea,laki2 f4 nih lebih ensem n cute..hahhahaha
sudh2..jgn nk merepek lg..

skrg ni aku nk influence org len pulak..
tp bile aku influence dorg,dorg xpenah terpedaya..haih!!
sile la weh tgk cite 2!!!

3 comments:

  1. weh tgk arr japan nya...ko kn byk masa lapang...hehehe

    ReplyDelete
  2. lis : jepun nye xbest,dorg xensem
    faiz : hahahha,serius sampai nanges lap dgn tisu

    ReplyDelete

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...