Thursday, February 25, 2010

federal highway = jem!


ok..ini bukn kesah roti gardenia ke roti high 5 ke..

tp ini kesah jem=jln raye penuh sesak..

cerita bermula dgn..

ok,dh mcm introduction adnan sempit pulak..heheheh

ni ar die..nk cite ar ni..sabo blh x korang ni :p

psl federal highway yg xpenah lekang dgn jem!!

every day,every minute,every second (ok,every second ni tipu)..asyik jem aje..

haih..dhla bakal seumur idup aku perlu melalui federal highway ni..

hish..xkesian ke kt aku??tlgla,bg simpati 1% pun aku dh cukup hargai..

sile2 bg simpati kt aku..

asal sume nk kene lalu federal highway?asal xlalu npe,ldp,kesas & ape2 jename highway lg la kan..(tol mhl)

bwk2 la kesian kt aku..aku ni student lg,xmampu nk lalu tol yg mhl2 ni..federal highway je aku mampu lalu.. :p

tp kalo ade org nk support aku lalu tol mhl,skrg gak aku lalu!!(tipu je skrg)

huk!setiap kali lalu federal highway mesti rase nk nanges sbb pk jem,klh gado dgn bf (ok,bf xde)

time2 ni la radio kereta akan dibuka pd thp max..

time ni la rase nk menyanyi kuat2..

time ni la rase nk bwk bekalan makanan byk2 dlm kereta..

seee seee seee btape tensionnye aku..

pegi kelas hadap jem,blk kelas hdp jem..

tua dkt federal highway je la nmpknye aku ni..

xpe2..siap la ko!aku dh keje nanti,aku nk lalu tol mhl,xyh pk jem dh..

kpd sesiape yg senasib dgn aku,
hrp korng kuatkan iman bile nk lalu federal higway ni..
pas2 jgn lupe every month check drh tinggi,kencing manis sume..
sbb bende ni akan efek kesihtn.. =)

No comments:

Post a Comment

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...