Sunday, January 24, 2010

rm50 =)

ok..ade kacang dr istanbul,keropok dr terengganu,
souvenier ape ntah 2,sticker mcd n ofcozla mcd!!


hakhakhak...
amende ar tajuk entry rm 50 an..
ade sbb ok..

1 day aku tgh sedap2 duduk berehat,mama pun blk dr keje then meberi arahan..
"ina,esok tlg antar brg kt umh mak ngah,nanti makngah kate die bg upah"
wuuu..serius time 2 sgt mls..
kalo umh m.ngah aku 2 dekat xpe jugak..
xpun kalo aku berjiran ke dgn m.ngah aku pun xpe..
adeh,jauh ni,bdr tun husseion onn,cheras!!
nk pi sane kene tempuh federal highway yg sgt jem!

nk xnk kene la jugak pi an..dh nk wat mcm ne an..
kang mama mrh pulak..xpun kang mama bebel pulak.. :p
make,esoknye aku pun pi ar cheras..spt yg dijangke,jem ar kan..
nasib baik aku ni penyabar org nye..kalo x,abes dh aku langgar sume kereta kt situ..

smpai2 je,terus bg brg kt m.ngah..
wuuu,time 2 m.ngah tanye, "ina dh mkn ke belum?m.ngah xmsk nih.."
serius ar time 2 aku xpk pun nk mkn,aku pk nk blk cpt je sebelum jem teruk..
make dgn slumber nye,m.ngah mengeluarkn rm50 dan bg kt aku..
katenye,amek duit nih,pi mkn mcd ok..
hahahah..time 2,serius rase mcm bebaloi je dtg cheras..
free2 je org kasi duit..
yela,sape nk bg rm50 senang2 an..
dhla minyak ditanggung oleh abah tersyg..

setelah abes,urusan disitu,aku pun blk n tibe2 perut berbunyi..
make pi ar drive thru mcd..
hahahah..best2..
then dpt sticker mcd dhrive thru vip!!
ok,mmg agak jakun sbb xpnah dpt..

pas2?
ape lg,blk umh dgn ati gembire,menjeleskn adik2 aku dgn mcd yg aku beli td..hahaha
ha,pas2 mama sibuk ar tanye kn brape upah aku dpt..
adeh..rhsia ar mama..heheheh =)


1 comment:

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...