Wednesday, September 16, 2009

tension menghadapi jem :(

normal la kan jln jem kt KL ni..
tp bg aku yg bru nk blaja2 jln jem ni,agak tertekan la gak an..
cheras-shah alam & shah alam-cheras..
kalo pg 2,xpyh cite ar jem die walopun polis traffic ade..
tp rase mcm nk lnggr je polis2 ni,keje die melambai tgn & tiup wisel..
tp jln still jem..

td otw blk,kt PJ jem gile,dgn hujan lebatnye..
takot sebenanye sbb xbiasa drive dlm keadaan mcm 2..
imagine ar dr PJ ke s.alam amek mase 2 jam!gile ke ape??normally amek mase 15minit je..
time dlm kete 2,tuhan je tau kuat mane aku menyanyi lagu raye utk menghilngkn tension & menenangkan perut yg sudah lapar.. :p
ha..time ni xde pulak aku nmpk abg2 polis traffic yg melambai tgn & tiup wisel..hahhahahah
sori abg polis..

sampai umh je,terus baring kt sofa smbil menunggu waktu berbuke pose yg tinggl 15minit je lg..

p/s : best blk lmbt sbb xyh tlg mama kt dapur.. :p

No comments:

Post a Comment

SAKIT BELAKANG `SLIP DISC'

Rawatan Alternatif Slip Disc Apa itu slip disc?  Sliip disc ni adalah sejenis penyakit dimana cakera tulang belakang kita terub...