Saturday, August 5, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Premium Beautiful Expert


Wajah-wajah Premium Beautiful Expert seluruh Malaysia berkampung di Serindit photo studi Shah Alam pada 30/7/17..Cantik nya semua orang tak kira muda atau tua..Haaa..jangan tak percaya tau dikalangan mereka ni ade yang umur cecah 40++😉 Tapi Alhamdulillah semua kelihatan anggun berseri.Rahsia nya mudah je, sarung je Premium Beautiful 8jam sehari😊

Di hari photo shoot ni, ina la yang paling risau takut rase awkward tak boleh bawa diri.ye la, ina mana la biasa dengan semua ni kan😑 Tapi bila dah sampai kat tempat kejadian, lain pula jadinya..hihihihi


Que la orang pertama yang ina jumpa masa sampai kat studio..masing-masing rupa nya rase awkward..fuhh..nasib la bukan ina sorang yang ade perasaan macam tu..bila dah berbual dengan que, sambil korek rahsia penyakit slipdisc dari beliau, rupanya que ni gila-gila jugak..hahahah..terus masuk tune, mula la perangai gila-gila kami keluar. Terus borak macam dah kenal 10 tahun..

 
Sebelum photo shoot, mentor ina iaitu Kak Sal, akan buat scan tengok samada ina dah betul-betul cantik ke belum😝  Maaf la kak sal,ina memang tak berapa reti bergaya..Alhamdulillah ina dikurniakan mentor yang selalu ambil berat tentang progress ina😊


Ni asha,mother of 4 children, tapi still look gorgeous and slim😍 Sebelum turn kami sampai, ina pun borak dengan mentor ina yang sorang ni,asha..best tau sebab asha ni tak kedekut ilmu langsung.sayang you ketat-ketat😘

Bila dah sampai turn, jom tengok aksi model😝






Fuhhh..letih rasa seharian jadi model ni..ina rasa memang tak de bakat langsung nak jadi model..tak pe la,ina tak nak jadi model, ina nak jual Premium Beautiful je la, dapat bantu rakan-rakan dapat kan bentuk badan idaman dan kekalkan kesihatan😍

last but not least, ina nak cakap thanks dekat husband dan anak yang sentiasa ada disisi ina. Alhamdulillah,husband dan anak sentiasa ada disisi ikut kemana sahaja.mereka tak pernah mengeluh,malah mereka berasa sangat happy dapat teman ina ke mana sahaja.Bagi anda diluar sana, buang dari mindset susah nak berniaga bila ada anak😊 anak tu la pembawa rezeki kita...😍


Nak free fitting and consultation, boleh whatssap ina 019-3559025😘








Wednesday, July 19, 2017

SET BERPANTANG PREMIUM BEAUTIFUL

Berpantang dengan Premium Beautiful

Haaaa..korang nampak tak apa yang ina nampak? Siakap Keli share kan pada semua rahsia wanita muda ni 6 tahun kahwin anak dah nak masuk 4, tapi kekal lansing sehingga sekarang😍

Nak tau apa rahsia terbesar wanita ni? RAHSIA dia adalah dengan BERBENGKUNG! Ya..kalau lepas bersalin,kita memang kena berpantang betul2..Jangan buat main tau pantang ni..Sebab ina tengok ramai wanita sekarang yang berpantang cara cowboy!.. Tolong la wanita2 di luar sana, jaga pantang elok2..Makan kena jaga, jangan skip bertungku, mandi air herba, minum air kunyit, makan jamu dan yang paling penting BERBENGKUNG!!!


Yang putih tu adalah bengkung yang biasa kita nampak orang pakai waktu berpantang..Yang hitam tu adalah bengkung Premium Beautiful. Nampak eksklusif kan bengkung Premium Beautiful ni.. Yang paling penting, SANGAT SENANG dipakai..lagi senang daripada pakai bengkung yang putih tu tau😍 Bila kita pakai bengkung putih tu, kita jadi penat dan stress nak pakai, ikat..pastu nak ke tandas kena buka balik ikatan then dah selesai urusan di tandas,kita kena lilit balik kat badan kita..fuhhh..berpeluh rasa😅😅

Dengan Premium Beautiful senang sangat..xyah nak lilit2, sarung je..keluar masuk tandas 10x pun tak jadi masalah.. Masa pun dapat dijimatkan dengan pakai Premium Beautiful ni tau..kita pun jadi TAK STRESS kalau berpantang dengan Premium Beautiful ni..Badan pun lagi cepat rasa ringan dan dapat bentuk badan idaman dalam masa yang sangat singkat!!!


So, apa tunggu lagi..??cepat dapatkan Premium Beautiful untuk terus kekal langsing walau anak dah 4😍 Jangan risau tentang harga sebab ina ada harga istimewa untuk CASH BUYER & INSTALLMENT😍😍😍 whatssap ina untuk rasa sendiri fabrik PREMIUM BEAUTIFUL dan fitting kat badan😊😊😊 

Ina 019-3559025






Saturday, July 8, 2017

BERAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

BERAYA DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL DISAMPING BONUS 1K - 5K

❤Salam aidilfitri 1438H❤

Tahun ni first time ina sambut raya dalam keadaan 'standby'..Haaa..mesti semua tertanya-tanya kan kenapa ina dalam mode standby???sob..sob..sob..Sebab tahun ni hubby tak dapat cuti raya..Dia beraya sambil bekerja..Tapi nasib baik la kami  sempat jugak merasa pagi raya bersama keluarga tercinta😘


Raya tahun ni kami tema BIRU..*Tema pun dah macam ala-ala polis👮

Pagi raya je ina dah ambil MinKaffe dulu..Ye la kan,nak raya ni badan kena kekal bertenaga.Baru la boleh layan beraya dengan senyuman meleret😊


Baju perisai Premium Beautiful pun dari pagi lagi ina dah pakai.Almaklum la raya ni macam-macam makanan berlemak dan bersantan masuk dalam perut..Sarung Premium Beautiful ni automatik akan kawal selera makan yang membuak-buak tu..heheheheh

Pakai Premium Beautiful ni bukan dapat bentuk badan idaman dan kesihatan yang baik je,tapi siap dapat bonus lagi.Ina masa nak raya hari tu memang tak usik duit gaji.Sebab ina tau gaji next month nya nanti 40 hari nak menunggu😱 


Dengan duit bonus ni la ina guna untuk beli keperluan barang beraya dan duit raya.Alhamdulillah,tahun ni dapat bagi extra dekat parents,adik-adik,anak sedara dan kanak-kanak lain.Rezeki yang ina ada,kita kongsi bersama😊

Puas nya rasa hati dapat menggembirakan hati ramai orang😊 Korang pun mesti nak gembirakan hati orang tersayang kan?Semua orang boleh buat macam yang ina buat😊😊😊 Siapa yang nak buat side income, jangan segan silu whatssap ina 019-3559025😍

Yang penting,kesihatan kita semua terjaga.Mencegah adalah lebih baik dari merawat❤❤❤






Tuesday, June 27, 2017

Premium Beautiful Legakan Sakit Belakang

Premium Beautiful Legakan Sakit Belakang


Sakit Belakang adalah masalah utama ramai wanita dan jejaka kat malaysia ni..Musim raya ni lagi la senang kena sakit belakang.Yela kan,kita dok lama dalam kereta,kena hadap jem bagai..yang jadi driver lagi kesian kan..

Dulu ina pun hadapi masalah ni..Bukan nya masa nak balik kampung je,tapi dalam kita pergi jalan beraya pun sakit belakang ni boleh datang😭😭😭 Tapi alhamdulillah,sekarang ni tiada lagi masalah sakit belakang sejak konsisten pakai Premium Beautiful😘😘😘

 Sebab ape tau?
 Sebab Premium Beautiful Korset ni selain legakan masalah sakit belakang, Premium Beautiful ni jugak sebenarnya bertindak sebagai "PEMEGANG" badan you all.


Jom Ina share 5 PUNCA yang boleh menyebatkan sakit belakang :

Punca 1 : Masalah Pergerakan

Masalah pergerakan ataupun masalah mekanikal badan boleh dikesan sekiranya you all merasakan kesakitan apabila melakukan pergerakan yang melibatkan tulang belakang.
Pergerakan tersebut boleh merangkumi semasa you all berbongkok, semasa mengangkat barang yang berat dan selainnya. Kebiaasannya masalah ini berlaku disebabkan tulang belakang anda sudah haus ataupun tulang belakang anda sudah tua.
Apabila ini berlaku, cakera (disc) yang menyambung tulang-tulang belakang akan hilang keberkesanan dan hilang fleksibel. 
Hal ini membawa kepada masalah sakit belakang sekiranya anda melakukan pergerakan yang berat dan kuat.

Punca 2 : Kecederaan

Kecederaan tulang belakang seperti terseliuh dan tulang patah boleh menyebabkan sakit belakang sama ada bersifat sementara atau kronik.
Terseliuh boleh berlaku sekiranya ligamen berpusing atau mengangkat secara tidak wajar. 
Vertebra yang patah sering daripada osteoporosis, satu keadaan yang menyebabkan lemah, tulang poros. Kurang biasa, sakit belakang boleh disebabkan oleh kecederaan yang lebih teruk akibat daripada kemalangan dan jatuh.

Punca 3 : Penyakit

Terdapat banyak masalah medikal boleh menyebabkan atau menyumbang kepada masalah sakit belakang. Ini termasuklah :
1. Scoliosis – Ini menyebabkan lengkunan kepada tulang belakang, biasanya mengakibatkan rasa sakit sehinggalah seseorang yang mengalaminya tua),
2. Spondylolisthesis – Ini merangkumi pelbagai jenis arthritis, (termasuklah osteoarthritis, rheumatoid arthritis, dan ankylosing spondylitis)
3. Spinal stenosis – Ini berlaku kerana tulang belakang yang membengkok dan memberikan tekanan kepada tulang belakang dan urat.
4. Endometriosis – satu kondisi di mana pembentukan tisu uterine yang berlaku di luar uterus.
5. Fibromyalgia – keletihan, kelemahan dan kesakitan pada otot badan.
6. Semasa dan selepas seseorang mengandung.
7. Penghidap batu karang, ataupun mengalami jangkitan semasa menghidapinya.
Masalah vertebrata selalunya berlaku kerana pesakit mempunyai osteoporosis, (keadaan yang menyebabkan tulang lemah dan rapuh). Walaupun osteoporosis tidak menyebabkan kesakitan, ia boleh memberikan kerapuhan yang teruk kepada tulang belakang.
Namun, sakit belakang jarang disebabkan oleh jatuh dari tempat yang tinggi ataupun kecederaan dari kemalangan.

Punca 4 : Jangkitan dan Barah

Walaupun punca ini bukanlah penyebab utama kepada masalah sakit belakang, namun jangkitan boleh menyebabkan rasa sakit jika melibatkan vertebrae, osteomyelitis, ataupun apaibla melibatkan disc di antara vertebrae (discitis).
Barah, juga dianggap jarang menyebabkan sakit belakang. Hal ini kerana barah jarang bermula dari belakang badan, selalunya bermula dengan organ-organ dalaman. Sekiranya berlaku barah pada tulang belakang, ia ada kemungkinan disebabkan barah yang bermula dari bahagian badan yang lain.

Punca 5 : Tekanan diri (Stress)

Walaupun sakit belakang sering kali dikaitkan dengan masalah fizikal, perlu diingat juga bahawa emosi dan tekanan jiwa boleh mengakibatkan sakit belakang, dan menentukan berapa lama ia akan bertahan.
Tekanan diri boleh memberikan kesan yang negatif kepada badan, termasuklah menyebabkan otot belakang menjadi tegang dan menyakitkan. Sekiranya tekanan diri anda tidak di atasi dengan betul, ia boleh berlarutan. 
Selain itu, insomnia dan kurang tidur juga boleh mengakibatkan sakit belakang.
Ada banyak kaedah rawatan untuk mengurangkan masalah sakit belakang. Antaranya :

- Terapi Mandi Ais.

- Duduk dan make sure you all sentiasa jaga postur badan betul
Contohnya bila you all duduk dekat kerusi office tu, make sure you all duduk dalam keadaan 90 darjah yer. Jangan duduk dalam keadaan 45 darjah sebab tak elok untuk tulang belakang untuk jangka masa panjang.

Kurangkan baring.

- Buat exercise yang boleh bantu legakan sakit belakang. Yoga dan senaman pilates is highly recommended.

Pakai PREMIUM BEAUTIFUL KORSET! Ni solution yang paling senang and Alhamdulillah dah bantu ramai kaum wanita kat luar sana untuk legakan masalah sakit belakang.


Bila pakai Premium Beautiful korset ni, memang postur badan kita terjaga and it helps kurangkan rasa sakit badan dan sakit belakang.

So, just imagine kalau you all terpaksa travel jauh dan dengan keadaan jalan raya Malaysia yang tak berapa nak rata ni kan? At least bila terpaksa terhentak-hentak tu, Premium Beautiful Korset ni bantu pegang badan you all.

Kebanyakan yang sakit belakang ni semuanya kurus-kurus belaka
Ikutkan memang tak perlu pakai Premium Beautiful Korset. Tapi tulah nak bagitahu you all yang Premium Beautiful ni memang bukan untuk kurus jer tau. Untuk kurangkan masalah sakit belakang pun boleh :)


Sakit belakang ni boleh akibatkan bongkok jugak tau..ni sebab bila kita sakit belakang,kita tak boleh bediri tegak dgn betul..Bila lama2,badan kita pun terus jadi bongkok..kan dah terjejas kesihatan😰


Ni testimoni dari pengguna Premium Beautiful sendiri.Period pun boleh buat wanita kat luar sana sakit pinggang tau.so,cepat2 dapat kan Premium Beautiful untuk rawat masalah sakit belakang you all sebelum bertambah teruk😘

Ina 019-3559025❤❤❤





Friday, June 9, 2017

PREMIUM BEAUTIFUL SESUAI UNTUK LELAKI

Premium Beautiful Sesuai Untuk Lelaki


Lelaki selalunye lah kan kalau badan tak naik tapi tang perut tu yang selalu naik dulu..lagi2 yang dah berkahwin..yelah bahagia katanye ade orang jaga makan pakai 😍 ada jugak kawan yg cakap perut buncit tu sebenarnye tempat 'parking anak' hehehe 😆 macam2 kan.

Uolss jangan ingat perempuan je yang pakai waist nipper PERUT RAMPING..nih tengok ni testimoni dari abam sado, segak bergaya tak de dah masalah perut buncit.

Lepas pakai waist nipper,teruss confident level abam2 meningkat 100%😍
Hilang dah segala kerisauan masalah perut buncit terutama bagi abam2 yang bekerja dengan pakaian beruniform.Tahun depan tempah baju kena ukur balik sebab confirm dh tukar SAIZ!!Bukan saiz lebih besar tau,tapi betukar kepada saiz yang lebih KECIL!!


Tak perlu nak diet apa semua pun berat badan dah boleh turun!!Terkejut dengan result kawan ina yang tak sampai sebulan ni!!Tapi dia target nak turun lagi😍 PASTI BOLEH DENGAN ADA NYA PREMIUM BEAUTIFUL!!!

Whatssap / sms Ina : 019-3559025



Thursday, June 1, 2017

IKLAN RAYA PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE 2017

IKLAN RAYA PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE 2017


👆👆👆Ni la iklan raya paling viral tahun 2017..Tekan play tau untuk tengok iklan paling viral ni😘😘😘

Cuba hayati iklan tu betul-betul..Ade rasa sentap tak?haaa..nasib baik ina tak rasa sentap tau sebab ina dah #selamatt..fuhh..lega tau sebab ina dapat beraya dengan tenang tanpa memikirkan masalah seperti dalam video tu😘


Mesti malu kan bila kita seronok tengah sambut aidilfitri dengan pakaian yang cantik,tapi kita yang memburukkan keadaan😑 Jangan biarkan aidilfitri anda tahun ni dimurungi dengan masalah seperti gambar diatas!!! 


Haaa..jangan buat muka macam ni pulak pada hari raya aidilfitri nanti tau..cepat bertindak segera!Sempat lagi ni😆Whatssap ina segera 019-3559025 untuk free fitting😍 don't worry,installment masih dibuka.Namun,ada special price bagi cash buyer😍😍😍

❤Salam Ramadhan Al-Mubarrak❤









Sunday, May 28, 2017

Salam Ramadhan Al-Mubarrak

PROMOSI JIMAT PREMIUM BEAUTIFUL


Selamat berpuasa kepada seluruh umat islam.Moga puasa tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya😍😍😍

Tiba je bulan puasa ni,ina nak share tips berpuasa bersama MinKaffe + Garlic Tablet + Premium Beautiful❤ Haaa..Nampak kombinasi yang hebat dan menarik kan?

Nak tak sambil berpuasa sambil dapatkan kesihatan yang baik dan dapatkan bentuk badan ideal? Meh Ina share rahsia macam mana cara mudah nak turun kan berat badan.Ina sendiri dah berjaya!! Tu bukan bulan puasa tau,kalau bulan puasa ni lagi la cepat kesan nya😍😍😍


Haa..ni la rahsia nya..Setiap kali sahur,Ina mesti ambil MinKaffe untuk tenaga sepanjang hari.Min Kaffe ni sangat sesuai diambil oleh pesakit gastric..Masa sahur,boleh juga kita ambil Shake Me..Ia akan buat perut kita tahan hingga ke petang,InsyaAllah..Best kan??😍😍😍
Masa berbuka pula,selesai je ina berbuka puasa bersama suami tercinta,ina akan ambil MinKaffe dan Garlic Tablet..Bagi buang semua angin dalam badan ni kan..


Sepanjang hari berpuasa pula,Ina takkan lupa sarung Premium Beautiful.Bila kita sarung je Premium Beautiful ni,kita takkan rasa lapar langsung tau di siang hari.Tips nak bagi perut sentiasa ketat, Pastikan kita pakai waist nipper dengan kemas.Bila dah kemas,perut kita automatik akan jadi kemas dan ketat..Sebab tu la kita takkan rasa lapar sepanjang hari berpuasa❤❤❤ Lagi mudah la kita nak dapat bentuk badan idaman bila kita sarung Premium Beautiful di bulan ramadhan ni😘

Promosi jimat Premium Beautiful masih berjalan❤❤❤ Ni la masanya nak beli Premium Beautiful dengan harga promosi.Jangan lepaskan peluang keemasan ni tau..Bagi yang ingin membeli Premium Beautiful secara ansuran,ina boleh tolong,jangan risau ye😍

Jangan segan silu whatssap Ina ye 019-3559025😘




PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

Premium Beautiful Expert Wajah-wajah Premium Beautiful Expert seluruh Malaysia berkampung di Serindit photo studi Shah Alam pada 30...