Posts

HERBA MAHARANI

Image
JAMU HERBA MAHARANI❤❤❤


Just nak share kat blog reader ina yang baru berkenalan dengan Maharani ni..
JAMU HERBA MAHARANI
πŸ’Pendamping setia wanita dalam menyelesaikan masalah2 KEWANITAAN.... juga memberikan kebahagiaan dalam melayari kehidupan berumah tangga....πŸ’
➡Mengetatkan faraj ➡menyelesaikan masalah haid tidak teratur ➡menghilangkan sengugut,keputihan&kekuningan ➡melegakan sakit belakang,pinggang,lutut&urat saraf ➡menegang&memejalkan payu dara ➡merangsang hormon seks/kesuburan ➡IKHTIAR HAMIL dan banyak lagi....

😊😊Untuk para ibu yg sedang berpantang,jamu herba maharani ni elok diambil sebab banyak khasiatnya..Ambil Maharani + dengan pemakaian Premium beautiful = CANTIK LUAR DAN DALAM❤
Fungsi hebat Maharani  :
➡mengecutkan rahim/merapatkan faraj ➡menghilangkan urat timbul ➡memperbanyakkan pengeluaran  susu badan ➡menguatkan otot2 rahim/peranakan ➡menghilangkan kelesuan/muka pucat
πŸ’°RM 98 (6bebola =300biji pil)
CARA PENGAMBILAN ;
1. Mula dengan 25 biji. Makan waktu pag…

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Image
HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Ramai bertanya Ina tentang harga Premium Beautiful ni..Harga Premium Beautiful ni lingkungan RM 2,500-RM 3,500..Tapi sekarang ni, Ina tengah buat promosi SAVE RM 700!!!Siap ada promosi dapat cash back sehingga RM 7,000 kalau beli Premium Beautiful ni tau!! Haa.. apa lagi, jangan tunggu lama-lama, cepat whatsap ina untuk ina fitting korang dan bagitau macam mana nak dapat cara cash back tu πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Fuhhh..untung kan, beli Premium Beautiful je boleh dapat cash back..Duit extra tu boleh la guna untuk raya ni nanti , boleh bagi mak ayah kita duit raya lebih kanπŸ’–πŸ’–πŸ’–
Tiada orang yang boleh mengubah nasib seseorang melainkan individu itu sendiriπŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ Dengan Premium Beautiful, bukan je kita dapat jaga kesihatan dan kecantikan,malah kita dapat lagi untuk dengan cash back yang lumayanπŸ’–πŸ’–πŸ’– Santai-santai je dengan Premium Beautiful ni..

Berbaloi beli Premium Beautiful ni tau sebab boleh digunakan sehingga bertahun-tahun dengan jaminan LIFETIME WARRANTYπŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡ Akak ni beli P…

Premium Beautiful Murah

Image
PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN HATIπŸ’•πŸ’•πŸ’•

Nama saya Auni Sarfina, Saya selalu follow mama saya pos barang pada client mama. Saya jugak la tukang pegang barang mama saya..hihihihi..
Kalau auntie semua tanya saya apa kelebihan Premium Beautiful, saya boleh bagi jawapan simple dan padat pada auntie semua 'MAMA AUNI DAH HILANG BANYAK INCI & KESIHATAN YANG BAIK' ..Kalau mama sihat, Auni pun bertambah sihat la..hihihihihi..Auni..Auni...πŸ’•πŸ’•πŸ’•

Ni transformasi diri ina sendiri..Banyak kan perubahan yang ina alami..Macam tak percaya jeπŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† asni banyak la baju masa anak dara tu boleh sarung balik kan???heheheh..Jom dapat kan Premium Beautiful sekarang!!! Bulan Ramadhan dah dekat ni..Lagi mudah dapat bentuk badan idaman dengan berpuasa😊😊😊 Just sarung Premium Beautiful je tau..Lepastu korang jangan marah Ina tau bila terpaksa beli banyak baju baru sebab baju lama semua dah longgar dan gelebeh untuk dipakaiπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Bagi yang sedang ikhtiar untuk hamil,sangat lah digalakkan untuk pakai Premiu…

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL

Image
PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL SAVE RM700 jika anda dapatkan Premium Beautiful sekarang..Ina bagi special discount pada pembaca setia blog ina😍
Jangan risau, Premium Beautiful ni :
 ❤ Selesa Pakai. Tak Rimas. Tak Lemas dan Tak Berlengas ❤Mudah Ke Tandas ❤Selamat Untuk Dipakai 24 Jam Sekalipun ❤Mesra Penyusuan ❤Jaminan Baik Pulih FREE Tanpa Resit Sampai Bila- bila ❤Perintis CORSET NO 1 di Malaysia. Usia Cecah 20 Tahun di Pasaran. ❤ Berat 100Kg Ke Atas Pun Sesuai Pakai
RESULT KEKAL Jika Anda Pakai Corset PREMIUM BEAUTIFUL Nie Lebih 8 Jam Sehari Secara Konsisten!
Ina Berani Kata Akhirnya Anda Akan Tetap Jadikan Premium Beautiful Pilihan Terbaik Lepas Cuba Pelbagai Jenama Corset Lain Di Pasaran. Sebab ina sendiri pernah experienced benda ni. Dulu berkira sangat nak beli corset ni,sampai dok cuba la beli coeset lain yang harga jauh lebih rendah..Tapi lepas tu ina rasa rugi sebab xdapat ape2πŸ˜‘ Then akhirnya ina berbalik semula research tentang Premium Beautiful and terus beli!!!
Dengar Mahal, T…

TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL

Image
Testimoni Premium Beautiful

Fuhhh..makin meletup pulak Premium Beautiful sekarang.Demand pun mendadak naik,Alhamdulillah..Ramai yang dah tahu keistimewaan Premium Beautiful..Ina sendiri dah rasai keistimewaan tersebut sebab ina sendiri pengguna seria Premium Beautiful❤❤❤❤

Tengok gambar tu😱😱😱Baru seminggu sarung Premium Beautiful,Ina dah dapat result macam ni!!!Fuhhh..meletup la raya ni..Masalahnya ni baju raya ina semua dah siap tempah & jahit..kena beli baju raya siap la nampaknya macam ni..😍😍😍😍
Selain daripada mendapatkan bentuk badan idaman,Premium Beautiful ni juga merawat masalah dalaman.Sorang lagi pengguna Premium Beautiful telah mendapat kesan positif dari penggunaan Premium Beautiful dari aspek kesihatan..

Ira ni cikgu sekah kt private school.ira ni kecil je orang nya.masa fitting ira tertanya-tanya juga apa tujuan dia pakai premium beautifulπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Lepas 3jam ira sarung Premium Beautiful,ina terus dapat feedback dari ira😱😱😱

Cepat kan kesan yang ira dapat??haaaa.…

PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN NO.1!

Image
PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN NO.1❤❤ Premium Beautiful memang menjadi pilihan kaum wanita di era masa kini.Kenapa ye ramai yang memilih Premium Beautiful???
•Pemium Beautiful memberi 70%kesihatan dan 30%kecantikan •Mudah dipakai tanpa perlu meminta bantuan orang lain •Membantu dalam mengekalkan postur badan •Membantu dalam merawat masalah wanita •Alternatif yang mudah untuk mengamalkan gaya hidup yang sihat
Hmmmm..betul ke apa yang ina cakap semua ni??Ina tak kan cakap kalau tiada bukti yang sahih ye πŸ˜€

 Ni buktinya❤❤❤   Ni ina sendiri ya..Macam tak percaya kan??😱😱😱  Ina ni memang ada masalah bongkok sikit dan seperti sedia maklum banyak spare tyre yang bersepah..Ina pakai Premium Beautiful ni untuk 5 hari,tapi kesannya😱😱😱 Bukan postur badan je berubah,spare tyre semua dah tinggal sikit dan wajah ina turut berubah susut❤❤❤ Ni baru 5 hari,kalau sebulan,mesti lagi meletup kan😁😁😁 Tak sabar nak tunggu result diri sendiri tau!! 
Pada yang rasa Premium Beautiful ni mahal,tolong buang jauh-jau…

MIN KAFFE PENGGANTI MINUMAN BERKAFEIN

Image
MIN KAFFE PENGGANTI MINUMAN BERKAFEINπŸ’“πŸ’“πŸ’“

Min Kaffe adalah pengganti minuman berkafein buat Ina dan suami. Ina ni memang kuat minum kafein. Dalam sehari,boleh 3 cawan kafein ina ambil tau. Mungkin sebab Ina ni masih study, Eh study part time je tau sabtu & ahad. Isnin hingga Jumaat Ina masih bekerja masuk ofis macam biasa πŸ’πŸ’πŸ’
Memandangkan Ina penggemar kafein,Ina ganti kan nya dengan Min Kaffe. Nak tau apa yang SPECIAL nya Min Kaffe ni tak???πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
Min Kaffe berasal daripada bijian kopi Robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Sekali Ina bancuh je Air Min Kaffe ni, mula la aroma dia naik. Kalau kat ofis tu,semua mata dan hidung akan mula mencari dari mana datang nya bau AROMA yang BEST tu..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… Selain aroma kopinya yang wangi, ia juga kaya dengan bahan mineral seperti magnesium yang dapat menggalakkan penyerapan kalsium dan penggunaannya. Min Kaffe bukan sahaja memenuhi cita rasa Ina sebagai salah seorang peminat tegar kopi, malah kandungan garam buluh di dalamnya…